Det sker på CBS i september

Nyheder

Hvad skal der til for at gøre København til Europas Silicon Valley? Hvilke værktøjer kan virksomheder bruge til at skærpe deres konkurrenceevne? Er det den bedste ledelsesstrategi at vise ansatte tillid eller kontrollere deres arbejde? Det nye semester sparkes i gang med en række faglige arrangementer.

 
29/08/2014

 

Skab gladere kunder med Supply Chain Management
Kan Supply Chain Management skabe gladere kunder? Det mener folkene bag 3rd Supply Chain Leaders Forum 2014, hvor temaet er ”Increased Customer Value through better Supply Chain Management”. CBS og den multinationale IT service- og konsulentvirksomhed Tata Consultancy Services står bag arrangementet, hvor topfolk fra branchen såsom Danfoss og GN Resound og forskere fra CBS holder oplæg.

Læs mere om arrangement og program

Tid og sted:

2. september 2014, kl. 13.00-17.45

Ovnhallen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg


Kom til konkurrencens dag
Hvis du vil styrke din virksomheds konkurrenceevne eller finde ud af, hvordan virksomheder gør sig konkurrencedygtige, kan du med fordel melde dig til CBS Competitiveness Day. Dagen vil byde på oplæg fra en bred vifte af forskere fra CBS, der vil fortælle om alt fra outsourcing og offshoring som konkurrenceværktøj til den næste forretningsmodel for sundhedspleje.

Læs mere om arrangement og program

Tid og sted:

8. september 2014, kl. 08.30-19.00

Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg


Tillid eller kontrol?
Opnår en organisation det bedste resultat gennem kontrol af medarbejderne eller tillid til, at de præsterer. Det grundlæggende spørgsmål skal Danmarks største Human Resource Management-konference forsøge at besvare med foredrag fra blandt andre en HR-guru kendt fra Netflix, årets leder 2013 og CBS’ uddannelsesdekan.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:

9. september, kl.09.00-16.30

Ovnhallen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg


København som entreprenørby
Eksperter i entreprenørskab giver deres bud på, hvad der skal til for at gøre København til en drivkraft for vækst og innovation i Danmark. Copenhagen Business Schools Entreprenørskabsplatform inviterer til konference om politik og entreprenørskab og giver dig mulighed for at deltage i debatten om, hvordan København kan blive et mekka for entreprenører.

Læs mere om arrangement og program

Tid og sted:

12. september, kl.12.00-17.30

Ks.43, Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg


Skal der lovgives om offentligt og privat samarbejde?
Partnerskaber mellem de offentlige og private sektorer og mulig lovgivning på området vil være på dagsordenen på konferencen Collaboratory 2014. På konferencens første dag diskuteres muligheden for lovgivning for samarbejdet mellem private og offentlige aktører. På andendagen rettes fokus mod, hvordan partnerskaberne bedst drives.  

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:

29. september, kl. 14.00 – 30. september, kl. 17.30

Ks.48, Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg
 

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017