Det sker på CBS i marts

Nyheder

Hvad vil fremtidens kvindelige ledere kæmpe for? Hvilke strategiske udfordringer står danske virksomheder overfor? Kom forbi CBS og mød blandt andre EU-kommissær Margrethe Vestager, professor i strategi og entreprenørskab ved London Business School Julian Birkinshaw og bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk Jim Hagemann Snabe.

 
27/02/2018

Hvad vil fremtidens kvindelige ledere kæmpe for?

Torsdag d. 8 marts 2018, kl. 14:30-18:00Porcelænshaven 20 24A/B, 2000 Frederiksberg

kvindelige_ledere.jpg

På kvindernes kampdag lægger CBS hus til et møde mellem kvindelige topledere, studerende og EU-kommissær Margrethe Vestager. Dagen munder ud i et manifest. Hold et vågent øje med begivenheden for at få et svar på, hvad kvindelige ledere i Danmark vil kæmpe for i fremtiden. Eventen er fuldt booket, men kan følges via livestreaming på CBS’ Facebook-profil fra kl. 15.

Læs programmet for dagen

 

Businesshistoriker giver dig forklaringen på dansk designs op- og nedture

Torsdag d. 1. marts 2018 kl. 13:00-18:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg (SP.201)

per_hansen.jpg

Er du interesseret i dansk design og møbler? Her er din chance for at forstå, hvad årsagen er til, at moderne dansk møbeldesign blev en international succes. Der vil også være fokus på, hvordan dansk møbeldesign har været med til at forme identiteter blandt forbrugere. Erhvervshistoriker ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS Per H. Hansen omskriver historien om moderne dansk møbeldesign, når han forsvarer sin doktorafhandling den 1. marts. 

Tilmeld dig eventen

Tilgå afhandlingen, der er udgivet som bog med titlen Danish modern furniture 1930-2016

 

Et udenlandsk blik på danske virksomheders udfordringer

Torsdag d. 15. marts kl. 15:00-18:30, Solbjerg Plads 3 (SPs01), 2000 Frederiksberg

julian

Vil du opdateres på de nyeste strategiske udfordringer for danske virksomheder og få svar på, hvordan de skal tilgås? Så læg vejen forbi dette seminar, som har to store navne på talerlisten. Det gælder professor i strategi og entreprenørskab ved London Business School Julian Birkinshaw. Han har 30 bøger bag sig og vil særligt berøre sin seneste bog Fast/Forward: Make Your Company Fit for the Future. Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk, er seminarets anden foredragsholder.Erfaren fransk start up-investor med fortid hos Apple besøger CBS

Onsdag d. 7. marts 2018 kl. 10:00-11:00, Solbjerg Plads 3 (SPs14) 2000 Frederiksberg

pascal.jpg
Foto: Kmeron

Den franske præsident Macron udpegede i 2017 forretningsmanden Pascal Cagni som formand for det statslige organ Business France. Pascal Cagni er måske bedst kendt som europæisk leder for Apple fra 2000 til 2012, hvor han blev ansat af Steve Jobs og havde stor succes som leder af Apple i Europa, Mellemøsten og Afrika. Til forelæsningen på CBS vil han blandt andet tale om sine erfaringer fra Apple.

 

Diversity Day 2018

Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 10:00-18:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

diversity day

Traditionen tro afholder CBS Diversity Day. Mangfoldighed hyldes, som er en stor del af miljøet for studerende og ansatte på CBS. Blandt talerne er journalist og TV-vært Abdel Aziz Mahoud, CBS-lektor Sarah Louise Muhr, professor ved University of Essex Martyna Śliwa og iværksætter Anh Lé. Herudover vil repræsentanter for Copenhagen Pride og Roskilde Festival også byde ind med, hvordan de arbejder med mangfoldighed.

Læs mere om Diversity Day 2018 og se programmet


Når brands får en altoverskyggende indflydelse på vores hverdag

Onsdag d. 7 marts 2018 kl. 14:00-16:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

richard-gyrd-shutterstock_ny.jpg
Foto: Shutterstock

Vil du opdateres på den nyeste viden om brands, skal du møde op til Richard Gyrd-Jones tiltrædelsesforelæsning som professor MSO på CBS. Her vil han give os et indblik i, hvad der karakteriserer den æra, vi befinder os i nu, hvor brands ifølge ham har fået en altoverskyggende indflydelse på vores hverdag. Samtidig er der sket et skift i, hvordan vi opfatter brands og dermed også, hvordan brands skal udvikles. Hvordan, kommer Richard Gyrd-Jones med sine bud på.

Læs mere om arrangementet her

 

Copenhagen Impact Investing Days

Mandag d. 12 marts 2018 kl. 09:00 – onsdag d. 14 marts 2018 kl. 14:00, Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg

impact_days.png

En række internationale ledere og forskere kommer til CBS for at diskutere meningsfulde investeringer ved konferencen Copenhagen Impact Investing Days. Investorer, iværksættere og politikere vil samles over tre dage og blandt andet diskutere, hvordan man måler værdien af sociale projekter. Ambitionen er at få en bedre indsigt i sammenhængen mellem ’social impact’, finansielt afkast og investeringsbeslutninger, som på sigt kan føre til endnu bedre investeringer.

Læs mere om Copenhagen Impact Investing Days og tilmed dig


Formanden for den europæiske banktilsynsmyndighed gæster CBS

Fredag d. 9. marts 2018 kl. 10:30-11:45, Solbjerg Plads 3 (SP210), 2000 Frederiksberg

ebaconferenceweb-65.jpg
Foto: European Banking Authority

Bitcoins og mobilbank er eksempler på nye initiativer inden for finansiel teknologi. Fintech er et felt, der er store forventninger til. Den 9. marts får CBS besøg af Andrea Enria, formanden for den europæiske banktilsynsmyndighed the European Banking Authority (EBA). Formanden vil berøre temaer, der vedrører Fintech set i lyset af bl.a. regulering og beskyttelse af forbrugeren. Enria vil komme ind på EBA’s prioriteter inden for de næste år.  

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig
 

Ny bog om forandringsledelse og innovation i den offentlige sektor

Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 16:30 - 18:00, Dalgas Have 15, Den lyserøde rotunde, stuen, 2000 Frederiksberg

reform-og.jpg

Skiftende regeringer betyder, at den offentlige sektor løbende bliver reformeret og forandret. Aktuelt er regeringen i gang med en ”Sammenhængsreform”. Forandringsledelse og innovation er derfor et grundvilkår for de offentlige ledere, der skal omsætte de politiske idéer til ny praksis. Kom forbi CBS til boglancering når to CBS-professorer Carsten Greve og Anne Reff Pedersen udgiver deres nye bog med titlen Reform og forandring – nye vilkår for ledelse og organisering.

Læs mere om bogreceptionen
 

Ph.d. forsvar i marts

Nis Grünberg: The Party-state order: Essays on China’s political organization and political economic institutions
Tirsdag d. 6. marts kl. 13:00-15:00, Porcelænshaven 20, 24A/B 2000 Frederiksberg

Jesper Christensen: A Behavioral Theory of Human Capital Integration
Fredag d. 2 marts, Kilevej 14 A/B 2000 Frederiksberg, 15:00-17:00
 

Sidst opdateret: Communications // 23/03/2018