Det sker på CBS i maj

Nyheder

I maj får CBS besøg af organisationsguru Henry Mintzberg, en forsker, en advokat og en graverchef, der taler om gråzonerne i vores skattekontrol og 22 forskere, der præsenterer deres feltstudier inden for entreprenørskab. Vi glæder os til at se dig på campus.

 
30/04/2018

henry_mintzberg
Foto: Owen Egan 

Organisationsguru Henry Mintzberg besøger CBS

Onsdag 2. maj 2018
Lukket arrangement for ph.d.-studerende og virksomheder

Hvordan genopnår vi balance i vores samfund? Skal der zoomes ind på virksomhedernes sociale ansvar, eller snarere ansvaret hos os som enkelte individer? 
CBS får besøg af den canadiske organisationsguru, professor og forfatter Henry Mintzberg, der vil dele ud af sine tanker og idéer om netop dette – at genskabe balance i samfundet på tværs af politiske holdninger og sektorer. Disse tanker tager udgangspunkt i Mintzbergs nyeste bogudgivelse Rebalancing Society: Radical renewal beyond left, right and center.

Læs mere om besøget


taxtalk_logo.jpg

Gråzoner i international skattekontrol

Tirsdag d. 29. maj 2018, 16:00 – 18:30
Dalgas Have 15, Sc.033, 2000 Frederiksberg

Kan de traditionelle retsprincipper bekæmpe skatteflugt og international skatteunddragelse? TAXTALK gør status, når efteruddannelsen Master i skat afholder et arrangement om international skattekontrol. En advokat vil blandt andet set nærmere på Panama Papers i et borgerperspektiv. En skattechef vil gå i dybden med SKATs behandling af illegale oplysninger. Graverchef for Politiken vil tale om offentlighedens interesse i international skattekontrol over for hensynet til borgernes privatliv. Og en CBS-professor vil redegøre for de seneste års skattereformer. 

Læs mere om TAXTALK og tilmeld dig

 

entreprenoerskab_og_experimantal_economics
Foto: Bjarke MacCarthy

Oplev 22 feltstudier af entreprenørskab

Fredag og lørdag d. 4.-5. maj 2018, 09:00 til lørdag 15:20
Kilevej 14, Ks.71, 2000 Frederiksberg

Hvad er ulempen ved pitch-træning? Fremmer konkurrence- eller samarbejdskultur kreativitet i en virksomhed? Hjælper en videnskabelig tilgang til forretningsudvikling start-ups til at træffe bedre beslutninger? Over to dag samles en række internationale forskere på CBS for at præsentere 22 feltstudier af entreprenører i alt fra USA, Europa til Sub-Sahara Afrika. 

Læs mere om workshoppen her

 


det_nyde_moede_med_kunderne
Foto: Shutterstock

Marketing: Det nye møde med kunderne

Onsdag d. 23. maj 2018, 15:30 – 17:30
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Forskningsdekan Søren Hvidkjær byder velkommen, når Ad de Jong afholder tiltrædelsesforelæsning som professor ved Institut for Afsætningsøkonomi på CBS. Han studerer organisatoriske frontlinjer og deres betydning for kundens møde med virksomheden. Tidligere har dette møde været ansigt til ansigt, men med en stigende digital kommunikation har det ændret sig. Ad de Jong vil sætte fokus på de udfordringer, som virksomheder oplever, når de vil skabe en konkurrencemæssig fordel gennem frontline marketing. 

Læs mere om arrangementet her alumni_day.

Foto: Bjarke MacCarthy

Alumnedag: Kom tilbage til CBS og få indblik i den nyeste forskning

Torsdag d. 24. maj 2018, 15:30 – 21:30
Porcelænshaven 20, Ovnhallen, 2000 Frederiksberg

Igen i år afholder CBS Alumnedag, hvor tidligere CBS-studerende kan komme tilbage og møde andre alumner. Dette års Æresalumne vil blive hædret, og du vil få mulighed for at få faglige input, når forskere præsenterer deres nyeste resultater. Du kan blandt andet få viden om datadrevet forretningsudvikling, FinTech-revolutionen og succesrige løsninger for offentlige-private partnerskaber.

Læs mere om programmet og tilmeld dig


 

kristian_kjeldsen
Foto: Lars Bahl

Mød Kristian Kjeldsen, chef for Finansiel Stabilitet i EU

Torsdag d. 1. maj 2018, 16:00 – 17:30
Solbjerg Plads 3, D4.20, 2000 Frederiksberg

Banker leverer en væsentlig service til borgeren, virksomheder og økonomien som helhed. Derfor skal finansielle problemer i banker kunne ændres hurtigt og effektivt. På seminaret ”Banking resolution in the Banking Union" får du et indblik i de praktiske aspekter af omstruktureringer af banker. På seminariet vil Kristian Kjeldsen, chef for finansiel stabilitet i EU's fælles afvillingsinstans (SRB), blandt andet forklare, hvordan omstruktureringer af banker udføres i praksis med udgangspunkt i nye cases. Center for Financial Frictions, CBS, er værter for seminaret, der er henvendt til praktikere.

Læs mere om seminariet og Kristian Kjeldsen 


 

benjamin_rud_elberth

Offentlig ledelse: Hvordan bruger ledere sociale medier?

Onsdag d. 16. maj 2018, 17:00 – 18:30
Dalgas Have 15, DSV.089, 2000 Frederiksberg

Hvordan bruger offentlige ledere sociale medier som et ledelsesredskab og bør offentlige ledere bruge sociale medier i deres ledelsespraksis? To offentlige ledere vil fortælle om deres erfaringer med sociale medier i en professionel sammenhæng, og digital rådgiver og chef i Elberth Kommunikation, Benjamin Rud Elberth, vil sætte rammen med dos and donts. Debatmødet er det tredje i en række om offentlig ledelse, som efteruddannelsen Master of Public Governance står bag.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig 


 

abent_hus_

Kom til åbent hus på HD-uddannelserne

Onsdag d. 2. maj 2018, 17:00 – 19:00
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Vil du have hjælp til at indfri dine ambitioner? HD-uddannelserne på CBS inviterer til åbent hus, hvor du har mulighed for at blive klogere på 10 forskellige uddannelser. Der vil også være mulighed for at møde undervisere og få information om adgangskrav og merit. 

Læs mere om dagens program og de 10 uddannelser:

HD åbent hus


 

servitization
Foto: Shutterstock

Bliv konkurrencedygtig med servitization

Mandag d. 14. maj kl. 09:00 – onsdag d. 16. maj 2018
Porcelænshaven 24A, Ovnhallen, 2000 Frederiksberg

I samarbejde med Aston Business School (http://www.aston.ac.uk/aston-business-school/) afholder CBS en tredages konference om servitization, og hvordan det kan bruges som konkurrencemæssig fordel.

Læs mere om konferencen

 

Ph.d.-forsvar

Irene Christensen – New product fumbles – Organizing for the Ramp-up process

Torsdag d. 3. maj 2018, 14:00 – 16:00
Solbjerg Plads 3, SP 113, 2000 Frederiksberg

 

Sidst opdateret: Communications // 01/05/2018