Det sker på CBS i juli

Nyheder

For de fleste er juli måned lig med sommerferie. Du har dog stadig mulighed for at deltage i spændende arrangementer på CBS. Hvilke sammenhænge er der mellem økonomi og religion? Hvordan ser filantropi ud i fremtiden? Dette er blot to af de spørgsmål, som diskuteres på CBS i juli.

 
04/07/2017

European Group of Organizational Studies' årlige konference
Denne sommer skal CBS være vært for den største konference i CBS’ 100 år lange historie. Ca. 2.200 organisationer og ledelsesforskere vil reflektere over temaet 'The Good Organization: Aspirations, Interventions, Struggles’ (Den gode organisation: ambitioner, indgriben, udfordringer). Der er aktiviteter som fx taler, fælles diskussionsforum og parallelle diskussioner af diverse undertemaer på programmet. Derudover vil der være sociale begivenheder og fester på CBS som en del af konferencen.

Læs mere om konferencen

Tid og sted:
Torsdag d. 6. juli kl. 09:00 – lørdag d. 8. juli kl. 13:00, Solbjerg Plads 3 2000 Frederiksberg

Konferencen vil foregå på engelsk.

Business and Society: From Responsibility to Governance
Den 5. juli mødes ledende forskere og praktikere inden for handel og samfund for at fejre CBS' 100 års jubilæum. I anledningen af dette afholder CBS eventet 'Business and Society: From Responsibility to Governance.’ Udgangspunktet for eventet er at diskutere skiftet fra ansvarlighed til styring som et centralt koncept i forholdet mellem virksomhed og samfund.

(Eventet er lukket for tilmeldinger)

Læs mere om eventet

Money, markets and the sacred: International perspectives on economic theology
Økonomisk vækst er erklæret den sidste tilbageværende Gud, som er accepteret i de vestlige samfund, men er det virkelig korrekt, at kapitalisme er blevet til en sekulær religion? Hvordan moraliserer religion økonomi? Dette er nogle af de spørgsmål, som vil blive debatteret, når Institut for Ledelse, Politik og Filosofi afholder en tredages workshop vedrørende internationale perspektiver på økonomisk teologi. Der vil også være en større diskussion af, hvilken type samfundsøkonomi vi gerne vil leve i.

Læs mere om workshoppen

Se det fulde program her

Eventet er åbent for tilmeldinger. 

Tid og sted:
Lørdag d. 8. juli kl. 13.00 – mandag d. 10. juli kl. 13:00

Philanthropy: Hybridity and alternative forms of organizing
Kom og deltag i European Research Network on Philanthropys (ERNOP) 8. internationale konference på CBS. Forskere vil diskutere svarene på nutidens filantropi og stille nye spørgsmål om fremtidens filantropi.

Tid og sted:
Onsdag d. 12. juli – fredag d. 14. juli

Konferencen vil foregå på engelsk.

Læs mere om konferencen

Sidst opdateret: Communications // 06/07/2017