Det sker på CBS i januar

Hvordan går det med de danske lederuddannelser, og hvilke ledere har de skabt? De og andre spørgsmål vil blive debatteret ved et arrangement i en måned, der også byder på et døgn med tryk på for kommunikationsstuderende, som dyster i en international case competition.

09/01/2015

Hvordan får vi bedre ledere?
De seneste ti år er der blevet brugt store resurser på at styrke kompetencerne blandt ledere, og der er opstået en række lederuddannelser for ledere på alle niveauer. CBS tager i samarbejde med DJØF’s Forlag og FORUM for fremtidens offentlige styring og ledelse temperaturen på ledernes kompetenceudvikling. Et panel af markante ledelsesdebattører skal diskutere, hvordan det er gået, og om noget skal ændres. 

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted: 
28. januar 16.00-19.30
Kilen, Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg.
Mødelok. Ks43.

Kontakt:
Preben Melander
 

Kommunikationsstuderende dyster i et døgn
Kandidatstuderende inden for kommunikation konkurrerer i den internationale case competition ComCaseCompetition ’15. Ti hold skal i løbet af 24 timer finde løsninger på en international kommunikationsopgave for Novo Nordisk, og kun tre af holdene vil nå til finalen. Arrangørerne anbefaler deltagere at finde sammen i hold med forskellige nationaliteter og uddannelse – og at huske sovepose.

Læs mere om arrangementet og program
 

Tid og sted: 
27. januar 10.00 – 28. januar 19.00
Solbjerg Plads 3

Kontakt:
Department of Intercultural Communication and Management
+45 3815 3140


Design i film
De færreste tænker måske over, at de ser på design, når de ser film eller tv-serier. Men det er netop fokus i et ph.d.-projekt, som Jakob Ion Wille skal forsvare. Ph.d.-projektet undersøger filmisk design via både designteori og filmteori. Et af målene med projektet er at gøre opmærksom på designerens rolle i filmarbejde – en rolle der ofte undervurderes.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
29. januar 13:00-15:00
Porcelænshaven 20, 24A/B, 26, 2000 Frederiksberg
Galleriet

Kontakt:
Jakob Ion Wille


Tysk på skemaet
Hvordan tilrettelægger man tyskundervisningen, så elever med forskellige faglige evner får mest ud af den? Det spørgsmål stiller Department of Internationalt Business Communication ved et arrangement, der sætter fokus på differentieret tyskundervisning i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
30. januar 08:30-17:00
Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg
SC.033

Kontakt:
Lars Lindegaard

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017