Det sker på CBS i februar

Nyheder

Hvordan ændrer man individers beslutningsprocesser og skaber et mere bæredygtigt samfund, ifølge en erfaren amerikansk professor? Hvordan får vi en bæredygtig maritim sektor i 2030? Hvad er fremtiden for euroen efter Brexit? Kom forbi til et af CBS’ arrangementer i februar.

 
01/02/2018

Professoren, der ved (næsten) alt om at skabe et bæredygtigt samfund

12. februar 2018 kl. 10:45-12:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, lokale SPs16

shutterstock_433516981.jpg_korr.jpg
Foto:Shutterstock

CBS får besøg af en amerikansk professor, der har mange års praktisk og teoretisk erfaring med at skabe bæredygtige samfund. Professor Donald Huisingh fra University of Tennessee har arbejdet med 15 forskellige lande om miljøpolitik, har rådgivet mere end 100 virksomheder om miljøvenlig produktion og er redaktør af tidsskriftet Journal for Cleaner Production. Til foredraget vil han berøre, hvordan sociale omvæltninger, gode eksempler, alternative paradigmer og forandringsagenter kan være med til at sætte innovationer i gang, som er med til at skabe mere retfærdige og bæredygtige samfund.  

Herudover vil professoren også løfte sløret for, hvordan man kan forstå og forbedre individers og organisationers beslutningsprocesser med henblik på at skabe bedre planer for det bæredygtige samfund.

Læs mere om seminaret  ”Accelerating the Transition to Equitable, Sustainable, Liveable, Post-Fossil Carbon Societies”

 

Hvad er fremtiden for euroen efter Brexit?

Onsdag d. 7. februar 2018 kl. 17:00 - 18:15, Porcelænshaven 22 (PHRs20), 2000 Frederiksberg

shutterstock_383117989_korr.jpg
Foto:Shutterstock

Hvilke problemstillinger har Brexit medført i forhold til EU's økonomiske situation, og hvordan ser euroens fremtid ud? Det er spørgsmål, Georg Ringe, professor i jura og økonomi ved Universitet i Hamborg og tilknyttet CBS, fortæller om på seminaret. Fokus er på at udvikle rammerne for en robust Eurozone.

Tilmeld dig senest den 5. februar her

Læs mere om seminaret


Udfordringer for den maritime industri 2030

Mandag 5. februar kl. 08:00 – tirsdag 6. februar kl. 17:00, Kilevej 14 (Kz48), 2000 Frederiksberg

maritim.jpgmaritim.jpg
Foto: Shutterstock

Et samarbejde mellem fem danske universiteter skal styrke forskning inden for det maritime område. Det har resulteret i det nyetablerede Maritime Research Alliance, som afholder deres første konference i februar. Flere repræsentanter fra den maritime industri er på talerlisten. På konferencen vil der blive dykket ned i emner som udfordringerne for industrien frem mod 2030, nye teknologier, klimaudfordringer, bæredygtighed og innovation.


Læs mere om konferencen, og tilmeld dig her


Hvorfor har Danmark en international førerposition inden for fjernvarme?

Onsdag 7. februar 2018 kl. 12:00-13:00, Solbjerg Plads 3 (D4.20,), 2000 Frederiksberg

fjernvarme_korr.jpg
Foto: Shutterstock

Hvorfor er fjernvarme langt mere udbredt i Danmark end i andre lande? Hvilke netværk er og har været med til at påvirke Danmarks energiforsyning? Det er nogle af spørgsmålene, som adjunkt ved Aarhus Universitet Lars Dietrichson berører, når han præsenterer sin ph.d.-afhandling ”Benchmarking in the Danish district-heating sector: From regulation and governing to knowledge sharing and learning”. Seminaret foregår på engelsk og henvender sig til forskere, studerende og virksomheder, der ikke bliver skræmt af forskningsdialoger.


Læs mere om arrangementet
 

Deltag i Åbent Hus, hvis du overvejer en bachelor- eller kandidatuddannelse fra CBS

Åbent Hus Bachelor 22. februar kl. 11:00 – 15:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Åben Hus Kandidat 8. februar kl. 11:00 – 17:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

aabent-hus1_korr.jpg
Foto: Jakob Boserup

I februar holder CBS det første ud af to Åbent Hus-arrangementer i år (februar og april), hvor du som både kommende bachelor- og kandidatstuderende kan komme og få mere information om de forskellige uddannelser. Åbent Hus er en alletiders mulighed for dig, der gerne vil have svar på såvel faglige som sociale spørgsmål, fx det at være studerende på CBS.  Du vil få mulighed for at møde studievejledere og studerende.

Tilmeld dig Åbent Hus Bachelor
Tilmeld dig Åbent Hus Kandidat
 


Åbent hus for internationale studerende

23. februar 2018 kl. 8:30-14:30, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg – bachelor
9. februar 2018 kl. 09:00-14:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg – kandidat

iad_korr.jpg
Foto: Bjarke MacCarthy


I forbindelse med Åbent Hus afholdes der også International Applicant Day for internationale studerende, som gerne vil høre nærmere om CBS’ uddannelser, og det at være studerende i Danmark. Derfor kan man bl.a. forvente at blive klogere på studielivet, hvordan man finder bolig i København og ansøgningsprocessen.


Tilmeld dig, og læs mere (bachelor)
Tilmeld dig, og læs mere (kandidat)


Mød din kommende kollega på Career Fair

7. februar 2018 kl. 10:-16:00, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

maja-til-forsiden_korr.jpg

Leder du efter et studiejob, praktik, et fuldtidsarbejde eller vil du gerne bare netværke med landets virksomheder? Så mød op på CBS til Career Fair, hvor en række virksomheder vil stå klar til at svare på spørgsmål ved hver deres stand. 11 virksomheder præsenterer desuden i et auditorium, hvem de er, hvilken kultur de har, og hvad de kan tilbyde.


Læs mere om Career Fair her
 

Sidst opdateret: Communications // 01/02/2018