Det sker på CBS i december

Nyheder

Mød den bedste forsker i entreprenørskab. Kom med bag facaden ved juridiske konsultationer mellem danske og kinesiske topembedsfolk, og hør hvordan to forskningsgrene kombineres på en ny måde og hvilke problemstillinger, det giver. Det er nogle af de aktiviteter, der sker på CBS i december.

 
28/11/2014
Mød vinderen af The Global Award for Entrepreneurship Research 2014
 
Tirsdag d. 2. december har du mulighed for at få inspireret din indre iværksætter, når professor Shaker A. Zahra gæster CBS. Udover at være dette års vinder af The Global Award for Entrepreneurship Research, er Zahra institutleder på Robert E. Buck Chair of Entrepreneurship og professor hos Carlson School of Management ved University of Minnesota. 
 
Læs mere om arrangementet og program
Tid og sted: 
2. december 2014, 10.00 – 12.00
Porcelænshaven 18A/B, PH18b-S-0.23
 
Kontakt:
Entrepreneurship Platform 

 
Hvordan bliver retsstatsprincipper behandlet i vores samarbejde med Kina? 
Dette er blot ét af temaerne på dagsordenen, når chefen for Udenrigsministeriets Juridiske Tjeneste, ambassadør Jonas Bering Liisberg, d. 3. december beretter om sine indtryk fra juridiske konsultationer i Beijing og perspektiverne i Kinas retsreformer.
 
Læs mere om arrangement og program
Tid og sted: 
D. 3. december 2014, 14.45 – 16.30
Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, Anneks A, Studiestræde 6, 1455 København K.
 
Kontakt: 
Copenhagen Business School Confucius Institute

 
Nyt forskningsfelt diskuteres
’Computational Social Science’ er et relativt nyt forskningsfelt, der kombinerer samfundsvidenskabelige problemstillinger med computerstøttede beregningsmetoder (’computational techniques’). Ved Copenhagen Seminar on Computational Social Science 2014 vil en samling danske og amerikanske forskere præsentere og diskutere de forskellige filosofiske, teoretiske, metodiske, analytiske og instrumentale problemstillinger og aspekter ved at blande de to discipliner. 
 
Læs mere om arrangement og program
Tid og sted: 
D. 4. december 2014, 09.00 – 15.30
Department og IT Management, Howitzvej 60, 5. Sal
 
Kontakt: 
Ravi Vatrapu

 
Informationsøkonomien er ældre, end du tror
De fleste tror, at begrebet ”Informationsøkonomi”, hvor der er øget fokus på informationsaktiviteter og informationsindustrien, opstod som reaktion på internettet. Men i virkeligheden har økonomer allerede siden 1930’erne diskuteret noget lignende. Philip Mirowski, historiker og filosof indenfor økonomisk tankegang ved University of Notre Dame, vil forklare hvordan, og hvorfor neoliberalismen var med til at skubbe begrebet frem.
 
Læs mere om arrangement og program
Tid og sted: 
D. 10. december 2014, 15.00 – 17.00
Kilevej 14A, Ks. 48
 
Kontakt:
Julie Munk (jmu.ioa@cbs.dk)

 
Hvordan bør ledelse fungere i praksis?
Hvis du vil udveksle ideer og deltage i diskussionen om ledelse og ledelsesudvikling, er International Studying Leadership Conference stedet at gøre det. Det er også muligt at bidrage med forslag til præsentationer af opgaver om konferencens emne: Relevance and Rigour in Leadership Research and Practice. 
 
Læs mere om arrangement og program
Tid og sted: 
D. 14. december, 09.00 – d. 16. december, 17.00
Solbjerg Plads 3
 
Kontakt:
Department of Intercultural Communication and Management
Tlf.: 38153140 
Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017