Problemer med hvidvask i banker - find en ekspertkilde

Finanstilsynet har givet Danske Bank en hård kritik i sagen om hvidvask i Estland. Find en forsker på CBS, der kan udtale sig om bl.a. bankers omdømme, corporate governance, anti-korruption og skatteforhold.

09/05/2018

Money

Professor Ole Risager
Kontakt: +4538152534 – or.egb@cbs.dk
Professor ved Institut for International Økonomi og Virksomhedsledelse Ole Risager har ekspertise i hvidvask og anden økonomisk kriminalitet fra de år, hvor han arbejdede på Baltikum i rollen som Senior Economist for den Internationale Valutafond (International Monetary Fund, Washington DC).

Lektor Anna Linda Musacchino Adorisio
Kontakt: +4538154469 – alma.msc@cbs.dk
Lektor ved Department of Management, Society and Communication Anna Linda Musacchino Adorisio forsker i kommunikation i og omkring finanssektoren, deregulering, internationalisering og innovation i banksektoren.

Professor Richard Jones
Kontakt: +4538152242 – rj.marktg@cbs.dk
Professor ved Institut for Afsætningsøkonomi Richard Jones har ekspertise indenfor branding og virksomhedsrenommé.

Lektor Eleni Tsingou
Kontakt: +4538153379 – et.ioa@cbs.dk
Lektor ved Department of Business and Politics Eleni Tsingou dækker forskningsområder hvidvaskning af penge, finansiel regulering og Financial Action Task Force.

Lektor Troels Michael Lilja
Kontakt: +4538153829 - tml.law@cbs.dk
Lektor ved Juridisk Institut Troels Michael Lilja dækker forskningsområderne selskabsret, insolvensret, reelle ejere, ledelsesansvar, ejerregistrering.

Lektor Mads Mordhorst
Kontakt: +4538153839 – mmo.mpp@cbs.dk
Lektor ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi Mads Mordhorst har ekspertise inden for reputation management og branding.

Professor Jane Bolander
Kontakt: +4538152631 - jbo.law@cbs.dk
Professor ved Juridisk Institut Jane Bolander beskæftiger sig med skatteret og selskabsbeskatning.

Professor Hans Krause Hansen
Kontakt: +4538153201 – hkh.msc@cbs.dk
Professor ved Department of Management, Society and Communication Hans Krause Hansen forsker i international antikorruption og transparens.

Professor Tom Kirchmaier
Kontakt: +4538152650 - tki.ccg@cbs.dk
Professor ved Department of International Economics and Management. Tom Kirchmaier forsker i Banks and Policing og finansiel kriminialitet herunder hvidvaskning.

Sidst opdateret: Communications // 20/09/2018