Ny fleksibel masteruddannelse i forretningsudvikling

Nyheder

CBS åbner nu for tilmeldinger til en ny masteruddannelse i forretningsudvikling for nøglemedarbejdere i dansk erhvervsliv. Uddannelsen skal understøtte livslang læring og samtidig sikre dansk erhvervsliv adgang til solid viden inden for forretningsudvikling på tværs af CBS’ forskning.

 
07/04/2017

En erfaren seniorspecialist i en mellemstor dansk industrivirksomhed erfarer, at hun i stigende grad skal kunne balancere hensynet mellem at optimere den nuværende drift og samtidig flytte fokus i retningen af udviklingen af nye typer af samarbejder, produkter og processer, der kan understøtte virksomhedens forretningsudvikling. CBS’ nye fleksible uddannelse Master of Business Development henvender sig til alle typer af virksomhedens erfarne nøglemedarbejdere som fx seniorspecialisten i eksemplet, der ønsker solid forskningsbaseret og praksisorienteret viden og nye perspektiver inden for forretningsudvikling. Det forklarer Thomas Lange, programme manager for uddannelsen:

”Forretningsudvikling er et område, der tales meget om som et vitalt element i virksomhedens løbende evne til at sikre sin konkurrenceevne. Men hvad betyder det egentlig at kunne sætte løsningen af egne opgaver i relation til virksomhedens samlede værdikæde, kunderne, markedet og omverdenen? Det er netop sådan en viden, den nye masteruddannelse giver.”

Fleksibel efteruddannelse – kan gennemføres på to til seks år

Master of Business Development åbner nu for tilmeldinger, og undervisningen begynder i januar 2018.
Det er en masteruddannelse, der kan gennemføres på mellem to og seks år, og den kan således både i indhold, tid og økonomi tilpasses den enkeltes kompetence- og karrierebehov. Fleksibiliteten i uddannelsen sikrer, at deltagerne kan vælge præcis den viden, de har brug for, blandt de første 14 fag der udbydes i 2018 og som størstedelen af CBS’ institutter bidrager til. Fagene tæller for eksempel: ”Forretningsudvikling”, ”Corporate finance”, ”New trends in Marketing”, ”Big data and analytics”, ”Organisation og forandring” samt ”Managing Open Innovation”.

”Særligt for små og mellemstore virksomheder kan det være vanskeligt at prioritere dyre efteruddannelser. Den nye fleksible masteruddannelse giver rigtig mange virksomheder på tværs af størrelser og brancher mulighed for at få solid viden inden for forretningsudvikling, blandt andet fordi det vil være muligt at sende medarbejdere af sted ét fag ad gangen, der gennemføres på fire dage med en afsluttende eksamen,” forklarer Thomas Lange og tilføjer, at fordi undervisningen er tilrettelagt så den passer med et travlt arbejdsliv, håber man at kunne tiltrække deltagere fra hele landet.

 
Hvis man gennemfører hele uddannelsen, opnås graden Master of Business Development, og fagene koster mellem 12.000 og 22.000 kroner. Prisen for den samlede mastergrad er 200.000 kroner. Masteruddannelsen består i alt af en række grundfag, valgfrie kernefag samt supplerende valgfag og afsluttes med et masterprojekt.

Læs mere om Master of Business Development.

Kom til informationsmøde om uddannelsen

Sidst opdateret: Communications // 07/04/2017