Lej et værelse ud og hjælp både CBS’ danske og udenlandske udvekslingsstuderende

Igen i år har CBS’ internationale kontor brug for omverdenens hjælp. Boliger til CBS' indkommende udvekslingsstuderende kan være en udfordring at finde og beboere i København kan gøre en forskel for både CBS' egne studerende og de indkommende udvekslingsstuderende ved at leje et værelse ud.

03/07/2014

”Bytteforholdet er 1:1 og jo færre udvekslingsstuderende København og Frederiksberg kan give plads til jo færre af vores egne studerende kan vi sende ud”, siger Tom Dahl-Østergaard fra Det Internationale Kontor på CBS.

I år har CBS’ Boligkontor fået en god start, men mangler stadig omkring 50 boliger. Jo hurtigere vi kan finde dem og tilbyde til de studerende jo bedre, da netop boligsituationen er essentiel for den studerende. Det giver stor utryghed ikke at vide om man har bolig under sit semester i udlandet og det er vigtigt at man hurtigt kan få ro til at glæde sig og se frem til sit udvekslingsophold. I værste fald risikerer de forventningsfulde internationale studerende at skulle annullere et halvt års studieophold på CBS.

Gevinster
Udover glæden ved at hjælpe andre i nød er der også andre gevinster at hente ved at leje til en udvekslingsstuderende. Der er mulighed for at få lidt ekstra på kontoen hver måned, men man har også mulighed for at styrke sine sprogkundskaber, få en kulturel oplevelse og møde nye mennesker der kan medføre til venskaber rundt omkring i verden. Derudover giver man også en hjælpende hånd til de mange studerende på CBS, som ved et udvekslingsophold får mulighed for at realisere en af deres drømme – at få international erfaring og indsigt som studerende på udveksling.

Har du et værelse? Kontakt Det Internationale Kontor på CBS på tlf.: 38 15 30 54 eller e-mail privatehousing.intoff@cbs.dk. Du kan også læse mere på www.cbs.dk/housing.

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017