JA eller NEJ? EU2015 debat på CBS

CBS skyder debatten om et ja eller nej til EU-afstemningen i gang tirsdag d. 17. november med besøg af alle partier på Christiansborg. Førende eksperter i tilvalgsmodellen og det civilretlige forbehold kaster lys over konsekvenser.

12/11/2015

EUDK
Foto: Shutterstock

Nu har du en ekstra mulighed for at få indblik i konsekvenser af EU-afstemningen 3. december. CBS åbner tirsdag dørene for både en hed politisk debat og guf for de muligvis lidt nørdet indstillede vælgere, som vil forstå det civilretlige forbehold og tilvalgsmodellen i dybden.


Ordførere fra alle politiske partier på Christiansborg deltager i en paneldebat sammen med justitsminister Søren Pind (V) på CBS' campus ved Flintholm Station. Journalist Martin Krasnik er ved roret under debatten. 

Før den politiske debat bliver du klædt på til at forstå konsekvenser af det noget oversete civilretlige forbehold, som analyseres af eksperter. Hvad er fordele/ulemper for erhvervslivet fx i tilfælde af slagsmål ved domstolene, hvad er konsekvenser for privatpersoner, der fx skal skilles eller skal fordele arv? Derudover vil førende britiske og danske eksperter kaste lys over tilvalgsmodellen – hvad er det for en skabning og hvilke vilkår følger?

DI’s direktør Karsten Dybvad deltager også med et oplæg om virksomhedernes syn på EU-afstemningen.

Kom godt i gang og forstå partiernes holdning til spørgsmålet om et JA eller et NEJ. Læs mere her 

 
Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017