Hvad vil danske kvindelige ledere kæmpe for?

Nyheder

CBS lægger på kvindernes kampdag hus til et møde mellem kvindelige topledere, studerende og EU-kommissær Margrethe Vestager. Dagen munder ud i et manifest. Så hold et vågent øje med begivenheden og få et svar på, hvad kvindelige ledere i Danmark vil kæmpe for i fremtiden.

26/02/2018

kvindernes kampdag
Hvad er højest på agendaen for nuværende og kommende kvindelige ledere i Danmark, her knap 100 år efter, at vi fik det første kvindelige folketingsmedlem? Det er spørgsmålet og temaet for den muligvis mest spændende begivenhed i Danmark på kvindernes kampdag. Repræsentanter for dansk erhvervsliv, studerende og EU-kommissær Margrethe Vestager mødes på kvindernes internationale kampdag 8. marts i Ovnhallen på CBS for at drøfte fremtidens fokus.

Dagens højdepunkt er et manifest, som deltagerne vil udarbejde i løbet af dagen og overrække til ligestillingsminister Karen Elleman (V). Det giver svaret på danske kvinders vigtigste mærkesager og spørgsmålet, hvad danske, kvindelige ledere vil kæmpe for i fremtiden?

Blandt de øvrige højdepunkter er inspirationsoplæg af EU-kommissær Margrethe Vestager og ikke mindst en paneldebat mellem spændende erhvervskvinder: Malou Aamund (Google Danmark), Marianne Dahl Steensen (Microsoft Danmark), Sheela Maini Søgaard (Bjarke Ingels Group), Bodil Nordestgaard Ismiris (Lederne), Barbara Bertelsen (Justitsministeriet) og Lisbeth Knudsen (Mandag Morgen).

Lektor Sara Louise Muhr fra CBS vil på dagen præsentere resultater fra et projekt baseret på en rundspørge om kvinder, ledelse, ambitioner og barrierer. Følg med på CBS' sociale medier eller #JegVilKæmpeFor, hvor der eftermiddagen igennem deles højdepunkter fra begivenheden og ikke mindst manifestet, som lægges op cirka kl 18.

Alle 500 pladser til begivenhederne er revet væk, men eventet livestreames på Facebook fra kl 15. Vi har også reserveret enkelte pladser til journalister, som ønsker at dække begivenheden.

For flere oplysninger og tilmelding kontakt eventansvarlig Tanja Nesager Hejlskov. Journalister kan også kontakte presseansvarlig Mikael Koldby.

Se program for dagen her

Sidst opdateret: Communications // 08/10/2019