CBS udnævner æresdoktorer 2018

Det er med glæde, at CBS udnævner tre nye æresdoktorer, som alle har leveret fremragende bidrag til forskning, formidling og undervisning.

13/03/2018

Fredag den 16. marts fejrer CBS to nye æresdoktorer, der har indgået samarbejde med et eller flere institutter på CBS. Målet med udnævnelsen er et tættere fremtidigt samarbejde.
 
Den 27. august afholdes der en ceremoni for den tredje æresdoktor.  

Æresdoktorerne 2018 er:

Julian Birkinshaw er professor i strategi og entreprenørskab fra London Business School. Professor Birkinshaw er en anerkendt forsker, der har bidraget med forskning i strategisk ledelse, iværksætteri og innovation, organisationsteori og international business.
Han har udgivet 108 artikler, herunder 29 artikler i de allerbedste akademiske tidsskrifter på ledelsesområdet og yderligere 24 artikler i tre førende tidsskrifter for praktikere.

Læs mere om Julian Birkinshaw

Professor Julian Birkinshaw er udpeget af Institut for Strategi og Globalisering.
Forelæsningstitel: “Organizational Ambidexterity”.
Solbjerg Plads, fredag 16. marts, 09:00-10:00, lokale SP202.
 
 
Kathryn Graddy er Fred og Rita Richman Distinguished Professor i økonomi fra Brandeis International Business School. Hun har bidraget væsentligt til områderne inden for økonomi, kunst og kultur, kreativitet og kulturøkonomi. Hendes seneste udgivelser fokuserer på kunstpriser, auktioner og kreativitet, men hendes forskning inkluderer også emner som prisdiskrimination, markedsorganisering, lønforskelle (efter køn), uddannelse og miljøøkonomi.

Læs mere om Kathryn Graddy

Professor Kathryn Graddy er udpeget af Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.
Forelæsningstitel: “Economics, Business, and the Arts.”
Solbjerg Plads, fredag 16. marts, 10:15-11:15, lokale SP202.
 
Professor Mats Alvesson, Lund University School of Economics and Management, er en af de mest fremtrædende samfundsforskere i Europa og verden. Han er internationalt anerkendt for sin innovative tankegang. Professor Alvessons originalitet og indflydelse er tæt forbundet med hans innovative tilgang og tværfaglige praksis har gjort ham til en ledende forsker i krydsfeltet mellem ledelsesstudier, organisationskommunikation, studier i videnarbejde, organisationskultur samt identitet og køn. Han er mest kendt som skaberen bag kritiske ledelsesstudier (Critical Management Studies) og sit arbejde med forskningsmetoder og teoriopbygning.

Læs mere om Mats Alvesson
 
Professor Mats Alvesson er udpeget af Department of Management, Society and Communication.
Ceremoni afholdes den 27. august.
 
Æresdoktorerne vil præsentere deres forskning en efter en, og forelæsningerne vil blive efterfulgt af en reception fra 11:15 til 12:30 ved hovedindgangen foran lokalet.

Af hensyn til forplejning bedes du venligst tilmelde dig arrangementet:

Ledelsessekretariatet
Laura Poulsen
lp.ls@cbs.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
 

Udnævnelse af æresdoktorer og reception
9:00-10:00 Solbjerg Plads, SP 202 Tiltrædelsesforelæsning af æresdoktor Julian Birkinshaw
10:15-11:15 Solbjerg Plads, SP 202 Tiltrædelsesforelæsning af æresdoktor Kathryn Graddy
11:15-12:30 Solbjerg Plads, Rotunden Udnævnelse af æresdoktorer og reception

 

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020