CBS skal have ny rektor

Rektor Per Holten-Andersen har valgt at fratræde som rektor for CBS ultimo januar 2019.

17/04/2018
Per Holten-Andersen
 
Per Holten-Andersen har været rektor på CBS siden januar 2012. Han træder tilbage efter eget ønske for at bruge mere tid med familien.
 
”Jeg har haft nogle fantastiske år på CBS, og jeg har nydt at være rektor på en af verdens største og bedste Business Schools. CBS er karakteriseret ved god undervisning, et højt forskningsniveau, dedikerede medarbejdere og stærkt engagerede- og dygtige studerende. Jeg skylder alle en stor tak for samarbejdet”.
 
”CBS har været igennem en økonomisk vanskelig periode, men der er såvel internationalt, politisk som i erhvervslivet stor anerkendelse af CBS´ værdi for samfundet. Jeg ser en meget stor efterspørgsel på det, CBS leverer og derfor også en lys fremtid for CBS”.
 
”Nu har min familie brug for, at jeg fokuserer lidt ekstra på dem. Det ser jeg frem til efter et langt arbejdsliv”.
 
CBS’ bestyrelsesformand, Karsten Dybvad er ked af beslutningen, men har stor respekt for Per Holten-Andersens arbejde.
 
”Per har været en fremragende rektor og har gennem sine 7 år på CBS i første omgang været med til at stabilisere CBS efter en turbulent periode og har efterfølgende arbejdet hårdt for at få forbedret CBS’ fundament - med succes. CBS er nu i en god gænge, og der er styr på økonomi og organisation. Det kan vi takke Per for”.
 
”Bestyrelsen skal nu finde en ny rektor, som kan fortsætte den gode udvikling og sikre, at CBS fastholder sin stærke og positive fremgang”.
 
Der vil i december 2018 blive afholdt en afskedsreception for Per Holten-Andersen.
 
Ansættelsesudvalg og procesplan for rektoransættelsen vil blive kommunikeret på CBSshare i maj måned.  
 
 
 
Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020