CBS vil fremme det gode studieliv med ny kampagne

CBS sætter med kampagnen Enjoy Campus Life 2019 ord på, hvilke udfordringer studerende kan møde ved studiestart og minder om vigtigheden af dialog og respektfuld opførsel.

23/08/2019

cbsdk-enjoy-campus-life_indhold-617x347_groen.jpg

There are 19,708 definitions of fun. At CBS. Let’s respect all of them.

Sådan lyder et af de slogans i kampagnen Enjoy Campus Life, der skal sætte fokus på den gode studiestart på CBS og vil kunne ses på gulve som floorstickers, på væggene som bannere og plakater, på my.cbs.dk og via opslag på sociale medier.

Respekt omkring forskellige grænser og værdier - både digitalt og i det fysiske møde - er noget af det, som CBS adresserer med denne nye kampagne, fortæller Wilbert van der Meer, der er sekretariatschef i Dekansekretariatet for Uddannelse på CBS.

”Med kampagnen sætter vi fokus på, hvordan vi skaber det bedste og mest inkluderende studiemiljø. Det overordnede budskab er, at man skal opføre sig respektfuldt. Både på campus og på sociale medier,” siger han og tilføjer:

”I Danmark er der en særlig festkultur, og det er vigtigt, at vi som institution tager stilling til, hvilket studiemiljø, vi vil skabe for de unge studerende. Her skal være trygt, og der skal være plads til alle.”

cbsdk-enjoy-campus-life_indhold-617x347_blaa.jpg

Dialogen om det gode studiemiljø stopper aldrig

Dette års kampagne er en opfølger til sidste års Enjoy Campus Life, hvor ord som ”grabcing” og ”belone” skulle sætte gang i refleksioner omkring grænser og ensomhed.

Det er ekstremt vigtigt, at CBS konstant holder kog i dialogen om den trygge studiestart og også de ting, der kan være svære, fortæller Wilbert van der Meer:

”Vi skal blive ved med at sætte fokus på det inkluderende, trygge studiemiljø, og det gør vi blandt andet gennem en konstant dialog om værdier. Det er vores håb, at kampagnen bliver en anledning til, at de studerende stopper op og reflekterer over deres handlinger. Og så har vi gjort det endnu tydeligere, at der er hjælpe at hente i studievejledningen, hvis man oplever grænseoverskridende adfærd,” siger Wilbert van der Meer.

Kampagnen er udarbejdet i et samarbejde mellem CBS og kommunikationsbureauet Advice. Den starter 23. august og løber indtil 16. september 2019.

For mere information, kontakt sekretariatschef Wilbert van der Meer.

cbsdk-enjoy-campus-life_indhold-617x347_gul.jpg
 

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020