CBS blandt de bedste business schools globalt

Nyheder

Kvalitetsstemplet EQUIS er netop givet for en ny femårig periode til CBS, som med anerkendelsen fortsat er blandt de bedste 1% af business schools i hele verden.

 
14/10/2015

equis logo

Under en procent af verdens business schools kan bryste sig af at have de tre mest betydningsfulde, internationale kvalitetsstempler. CBS har i år igen fået bekræftet at tilhøre de absolut bedste, når det kommer til kvaliteten af uddannelse og forskning.

Efter et besøg i maj af den internationale organisation, EFMD, der akkrediterer særligt udvalgte business schools, er CBS blevet akkrediteret for fjerde gang i træk og har fået EQUIS-kvalitetsstemplet for endnu en femårig periode. I forvejen har CBS akkrediteringer fra organisationerne AACSB og AMBA. Med den nylige EQUIS-akkreditering beholder CBS sin status som såkaldt ”Triple Crown”akkrediteret business school, en anerkendelse som færre end en procent (cirka 60 business schools ) i verden kan prale af.

CBS’ rektor, Per Holten-Andersen, er både stolt og beæret over, at CBS kan bibeholde sin position gennem denne internationale anerkendelse.

- Med EFMD's akkreditering af CBS for fem år yderligere år får vi endnu engang bekræftet, at CBS er en uddannelsesinstitution med en særlig høj kvalitet, når det kommer til forskning, uddannelser, studerende og undervisere, udtaler Per Holten-Andersen.

EFMD har talrige kriterier, som business schools skal leve op til og ved besøget i år har organisationen desuden især fokuseret på CBS’ udviklingsstrategi. Rektor Per Holten-Andersen fremhæver det kritiske blik fra en uafhængig ekspertgruppe som positivt:

- På CBS lægger vi stor vægt på vores internationale akkrediteringer. De er betinget af, at vi lever op til internationale kriterier for høj kvalitet i vores arbejde. Vi bliver vurderet kritisk på vores strategi som international business school af absolutte topfolk, siger han.

Triple-crown akkrediteringen er vigtig for CBS’ internationale strategi. Den gør det nemmere at samarbejde med andre top-business schools, rekruttere internationale medarbejdere og tiltrække dygtige studerende fra hele verden, og dermed skabe et unikt studie- og universitetsmiljø.

Læs mere om EQUIS-kvalitetsstemplet

Læs mere om CBS' akkrediteringer og rangeringer

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017