CBS’ bestyrelsesformand genudpeget for fireårig periode

Torben Möger Pedersen er blevet genudpeget til posten som formand for CBS’ bestyrelse for en ny fireårig periode. Lilian Mogensen er ligeledes genudpeget som eksternt medlem af bestyrelsen for en ny fireårig periode.

10/02/2023


CBS’ eksterne bestyrelsesmedlem Lilian Mogensens første funktionsperiode i bestyrelsen udløber den 31. marts 2023, mens formand Torben Möger Pedersens første funktionsperiode udløber den 30. juni 2023. Begge har stillet sig til rådighed for udpegning til en anden periode i bestyrelsen.

På bestyrelsesmødet i november 2022 drøftede CBS’ bestyrelse genudpegningerne og besluttede, at indstille til udpegningsorganet, at hhv. Lilian Mogensen og Torben Möger Pedersen blev genudpeget for en ny fireårig periode. Udpegningsorganet besluttede på et møde i januar 2023 at godkende indstillingen og genudpegede dermed Lilian Mogensen til bestyrelsen pr. 1. april 2023 og Torben Möger Pedersen pr. 1. juli 2023.

Genudpegningen af Torben Möger Pedersen som formand for bestyrelsen er efterfølgende blevet forelagt til uddannelses- og forskningsministerens godkendelse. Denne godkendelse er nu kommet og dermed er genudpegningsprocessen afsluttet.

”Jeg værdsætter tilliden fra ministeren, udpegningsorganet og den øvrige bestyrelse. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet med bestyrelsen, direktionen og de mange dygtige studerende og medarbejdere på CBS”, siger Torben Möger Pedersen i forbindelse med genudpegningen.

 

Fakta om bestyrelsen:
De eksterne medlemmer af CBS’ bestyrelse udpeges for en periode på fire år. Genudpegning kan finde sted én gang. Genudpegning foretages af udpegningsorganet og forudsætter ikke en forudgående indstilling fra indstillingsorganet. For så vidt angår bestyrelsesformanden, forelægges genudpegningen til uddannelses- og forskningsministerens godkendelse.

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 25/01/2024