Transformation: Hvordan faglige eksperter bliver kompetente ledere

CBS Lifelong Learning sætter fokus på transformationen fra faglig ekspert til kompetent leder ved vores næste event.

Tirsdag, 25 april, 2023 - 17:15 to 19:15

speaker_banner.1.png

I både det offentlige og private bliver fagstærke medarbejdere ofte forfremmet til at lede kolleger, teams og afdelinger. Men hvordan navigerer du som ny leder egentlig i den overgang? Hvordan træder du ind en ny hybridrolle og finder din ledelsesidentitet? Og hvordan tackler du redefinerede relationer og udviklingen af ledelsesfagligheder?

De udfordringer har du måske allerede stået i – eller også kommer du potentielt til det. Derfor sætter CBS Lifelong Learning fokus på transformationen fra faglig ekspert til kompetent leder ved vores næste event. Vi har inviteret et panel af forskere, coaches og nuværende ledere fra CBS' efteruddannelser Master of Public Governance og Master of Managment Development, der selv har oplevet at gå fra medarbejder til leder. Vi skal tale om overgange, motivation, nye autoritetspositioner og dele ud af både teori og erfaring.

Eventet er både relevant for dig der står over for overgangen, potentielt vil finde dig selv i den eller har været igennem den og søger et rum for refleksion.

Det er gratis at deltage, og du er velkommen til at tage en ven eller kollega med. Bare de registrerer sig.

25. april kl. 17:15-19:15

CBS, Dalgas Have

Fremmøde

Registrer dig her

Arrangør: CBS Management Programmes

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 10/04/2023