CBS CAREER FAIR 2018

Traditionen tro er CBS Career Fair tilbage på Solbjerg Plads i næste uge! Kom og mød 38 virksomheder og bliv inspireret til din fremtidige karriere.

Onsdag, 7 februar, 2018 - 10:00 to 16:00

Career Fair

Eventens officielle hjemmeside er www.careerfair.dk og her kan du både se hvilke virksomheder du kan møde, samt registrere dig. Career Fair er ikke kun aktuel hvis du er ved at være færdiguddannet, da mange af virksomhederne tilbyder studiejobs, praktikpladser, speciale-samarbejde og fuldtidsstillinger. Tag et kig ind i vores virksomhedskatalog på hjemmesiden nævnt ovenfor, hvor du har mulighed for at finde mere information om virksomhederne og hvad de enkelte tilbyder. 

Company presentations

11 virksomheder vil afholde Company Presentations hvor de vil fortælle mere om hvem de er, deres kultur og hvad de tilbyder. For at deltage i Company Presentations skal du være registreret til Career Fair. 

Registrer dig her.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage hele dagen kan du følge med på CBS Career Fair på Instagram og Facebook med hashtagget #cbscareerfair og holde dig opdateret på præsentationer, virksomhederne m.m.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag! 

Sidst opdateret: CBS Careers // 08/10/2019