Bæredygtighed rimer på Blockchain: Hvordan Blockchain vil transformere værdikæden

Blockchain giver helt nye muligheder for at spore og garantere produktionen, og forbrugerne vil forvente, at de kan følge hele kæden fra råmateriale til butik og tilbage igen. Deltag i en inspirerende paneldebat på CBS.

Torsdag, 18 november, 2021 - 16:30 to 19:00

Blockchain er for de virksomheder, der tager bæredygtighed alvorligt. 

Om få år vil det være umuligt at sælge et produkt, hvis man ikke kan redegøre for, hvordan det er fremstillet, hvor råvarerne er kommet fra, og om underleverandørerne behandler sit personale ordentligt – og her er blockchain-teknologien helt afgørende.

Leverandører, der ikke har styr på deres produktion og ansvarlighed over for klima, det sociale aspekt og miljø, risikerer at blive valgt fra som leverandører og samarbejdspartnere. Det vil være utænkeligt, at et tøjmærke vil acceptere børnearbejde undervejs i processen, fordi blockchain gør det muligt at holde øje med, om det sker i hele værdikæden. Uvidenhed vil ikke være en undskyldning. 

Blockchain giver helt nye muligheder for at spore og garantere produktionen, og forbrugerne vil forvente, at de kan følge hele kæden fra råmateriale til butik og tilbage igen. 

Hør med denne paneldebat, hvordan blockchain fungerer og hvordan danske virksomheder allerede anvender blockchain til at redegøre for herkomsten og klimaaftrykket af deres produkter og hvordan det bidrager til den overordnede bæredygtighedsdagsorden

Hvem er paneldebatten relevant for?

Hvis du interesserer dig for blockchain, og hvad teknologien kan bruges til i dag, og hvilke perspektiver det har for samfundet i fremtiden, så skal du tilmelde dig. 

 

Denne begivenhed er en del af CBS Kontinuum, en ny model for livslang læring, der er under udvikling på CBS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sidst opdateret: Master of Business Development // 01/11/2021