AFLYST: Festforelæsning: Mogens Kühn Pedersen

Festforelæsningen markerer afslutningen på ansættelsen som professor ved CBS.

 
Tirsdag, 31 marts, 2020 - 15:00 to 16:00

Brud og sammenhænge i den aktuelle digitalisering

Forelæsningen vil formidle resultater og nye problematikker fra forskning i digitalisering.

I de senere år har forskningen kredset om sammenhænge mellem nye digital objekter, nye standarder og nye regulatoriske tiltag og viser at digitale markeder skabes og afgrænses teknologisk og teknologiregulatorisk med internationale standarder, nationale regulering og institutioner.

Indfaldsvinklen er, at “social science of information” (digitalisering) udvides med en “social science of technology” (virtuelle objekter) og en “social science of finance” (værdiskabelse). Disse tre områder løber sammen i de finansielle “kryptovalutaer” og i virtuelle, digitale “tokens” og “blockchains” og finder anvendelse i automatisering og beslutningssystemer.

Selvstændiggørelse af virtuelle digitale objekter i et globalt univers med egne “regler” peger frem imod mange nye brudflader med de hidtidige regulatoriske og institutionelle forudsætninger for økonomiske og organisatoriske systemer.
I forelæsningen fremlægges observationer om udvikling i de tre nævnte fagområder, som influerer på såvel værdidannelse som værdikæder i virksomheder og organisationer under overskriften: Brud og sammenhænge i den aktuelle digitalisering.   

Reception:
PEØ holder en reception i Rotunden lige efter.

OBS! Tilmelding senest den 20.marts 2020 via link

Organised by PEØ
Date 31.marts 2020
Time 15.00-16.00
Location    Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
SP2.02

 

Sidst opdateret: Communications // 13/03/2020