Casen i Case Competition 2003 afsløret! - Stor finale fredag

Casen i dette års CBS Case Competition handler om glasuldproducenten Isover, for hvem deltagerne i CBS CC skal udvikle en strategi til fremtidige satsninger.

07/03/2003

Casen i dette års CBS Case Competition handler om glasuldproducenten Isover. Isover Syd- og Centraleuropa skal udvikle en strategi for sine fremtidige satsninger i den sydøstlige del af Europa. Deltagerne i CBS CC skal udvikle denne strategi. Vil det give lukrative fordele at være de første på banen i den region, eller vil det tværtimod blive tabsgivende? Det er blot en af casens utallige problemstillinger. Den væsentligste udfordring for de 11 konkurrerende teams er derfor at prioritere deres tid, så de kan udskille de afgørende elementer i en ny strategi for Isover.

Fredag den 7. marts kl. 14 introducerer Isovers regionale direktør Isover South- and Central Europe afdelingen og de mange ledelsesmæssige problemstillinger, han står over for. Derefter præsenteres de tre bedste holds forslag ved Case Competition finalen - alle er velkomne! Sted: BG auditoriet s.01, Solbjerg Plads

Sidst opdateret: Communications // 02/10/2004