Nyudnævnt adjungeret professor ved IOA

Nyheder

CBS har udnævnt Henning Camre til adjungeret professor inden for området ledelse og organisering af Creative Industries.

 
09/06/2005


Henning Camre

Henning Camre er administrerende direktør for Det Danske Filminstitut.

Han har studeret etnografi og kultursociologi ved Københavns Universitet og har en diplomgrad i cinematography. Han har en livslang erfaring med 'creative industries' i almindelighed og med filmbranchen i særdeleshed. Igennem sin karriere har Henning Camre haft en række betydningsfulde stillinger fx Director of Photography på såvel feature som dokumentarfilm, Rektor for Den Danske Filmskole og Chief Excutive og Principal for National Film & Television School, UK.

Henning Camre har igennem årene haft mange tillids- og æresposter. Han har været formand for Nordisk Filmråd, formand for Det Danske Filmstudie, medlem af Executive Council og Vicepresident i Centre International de Liaison des Ecoles de Cinéma et de Télévision, formand for CILECT?s Programme for Developing Countries, medlem af UNESCO Nationalkommissionen og formand for Kulturudvalget.

Henning Camre har gennem dette betydelige internationale arbejde skabt et uvurderligt netværk for og en ganske enestående indsigt i forhold vedrørende organisering og styring af 'creative industries'.

Sidst opdateret: Communications // 09/06/2005