Uddannelse

Shippingbachelor i partnerskab med TAMUG i Texas

CBS' shippingbachelor udvider samarbejdet med Texas A&M University at Galveston i Texas, der ligger ud til Den Mexicanske Golf. Den nye og meget søgte uddannelse samarbejder nu med anerkendte universiteter i to vigtige, maritime verdenscentre – Singapore og Houston.

Nye dekaner er fundet

Rektor har efter en grundig proces og i enighed med ansættelsesudvalg besat de to stillinger som henholdsvis dekan for uddannelse og dekan for forskning. Personerne er velkendte på CBS.

Rekordhøje adgangskvotienter

Uddannelserne slår i år rekord med meget høje adgangskvotienter. Stram finansiering af CBS fra Christiansborgs side og større andel af kvote II pladser end på andre universiteter er årsagerne til de rekordhøje adgangskvotienter.

Det sker på CBS i juli

CSR forskning på Roskilde Festival, kvote 1 ansøgning, sommerskoler og konference om oversættelsesteknologi og tosprogethed

Kæmpe interesse for at læse kandidat på CBS

Antallet af ansøgere til kandidatuddannelser er steget med 27 procent siden sidste år. Gode beskæftigelsesmuligheder og interessante studier er ifølge studiechefen grunden til stigningen. 4 procent flere er optaget i forhold til 2013.