Udvekslingsmuligheder

Hvis du beslutter dig for at læse en fuld uddannelse på CBS, vil du have mulighed for at internationalisere din uddannelse. Både som bachelor- og som masterstuderende kan du tage på udveksling i udlandet i et semester.

INVESTÉR ET SEMESTER I DIN FREMTID

Som studerende på CBS, vil du have gode muligheder for at læse en del af din uddannelse i udlandet. CBS har aftaler med 300+ partneruniversiteter over hele verden, hvor du har mulighed for at læse et semester som udvekslingsstuderende. Mange af verdens bedste business schools er blandt vores samarbejdspartnere.

Du kan vælge at ansøge om et semester i udlandet som en del af en bachelorgrad og/eller en kandidatgrad. På Det Internationale Kontor kan vi hjælpe med information og rådgivning gennem hele proceduren fra dine første tanker om, hvor du gerne vil hen og frem til det punkt, hvor du vender tilbage til København, fuld af oplevelser og indtryk.

Bachelorstuderende kan læse 5. semester i udlandet, og kandidatstuderende kan læse 3. semester i udlandet. Der er ansøgningsrunde hvert år i december for udveksling i det følgende år. Vi har en udvekslingsplads til alle, men det er ikke altid, du kan komme til det universitet, som du allerhelst vil, fordi der er et begrænset antal pladser på hvert universitet.

Vi holder informationsmøder om udveksling og tilbyder individuel vejledning, så vi har gjort det let for dig at komme et semester til udlandet.

 

Sidst opdateret: The International Office // 20/09/2021