CEVs Morten Bennedsen og Niels-Westergård-Nielsen bag leder til Børsens "Fremtidens Generations- og Ejerskifte"-tillæg

Nyheder

Morten Bennedsen og Niels Westergård-Nielsen sætter i deres leder fokus på væsentligheden af ejerskabsafklaring i ejerledede virksomheder

 
24/11/2016

CEVs Morten Bennedsen og Niels Westergård-Nielsen står bag lederen i Børsens tillæg "Fremtidens Generations- og Ejerskifte", som kan erhverves fra i dag. Morten Bennedsen og Niels Westergård-Nielsen kortlægger nogle af de muligheder, ejerledere har for at tage hul på, hvad der kan være et vanskeligt emne: generationsskiftet.

Men som  lederen pointerer, tyder al forskning på, at ejerledede virksomheder står langt stærkere ved aktivt at indtænke fremtidig ejerskabs- og ledelsesstruktur i den strategiske planlægning. Og hellere før end siden. Alt for mange virksomheder har undgået at tage stilling til spørgsmålet og nu står godt 23.000 virksomheder over for et generationsskifte inden for de næste ti år. Mange af dem uden en konkret plan for, hvordan det skal planlægges og implementeres.   

Center for Ejerledede Virksomheder har udviklet Ejerstrategi-kortet for at komme den problematik til livs. Find fakta om projektet herunder:

Fakta:

Find værktøjet på www.ejerstrategi-kortet.dk

Ejerstrategi-kortet er udviklet i forbindelse med projekt Vækst Gennem Ejerskifte, som har til formål at forbedre ejerskiftet og skabe vækst i danske ejerledede virksomheder. Industriens Fond er opdrags- og bevillingsgiver, mens Center for Ejerledede Virksomheder på CBS i samarbejde med den franske business school INSEAD varetager projektet. 

Værktøjet bygger på en undersøgelse gennemført i 13.491 danske ejerledede virksomheder i efteråret 2015.

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 04/05/2017