Stærkt forskerteam

Nyheder

Center for Business and Politics er klar til at tage fat

 
22/10/2004

Officielle startskud

I dag lyder det officielle startskud for Center for Business and Politics. Siden åbningen i september er de fleste formalia faldet på plads, og med den officielle indvielse i dag er et samlet og stærkt dansk og internationalt forskerteam klar til at tage fat på udfordringerne inden for et bredt felt af politologi og økonomi.

Klar international strategi

Centeret har en klar international strategi, og den faglige inspiration hentes fra et samarbejde med forskningscentre rundt om i verden – herunder et internationalt sammensat advisory board bestående af forskere fra førende internationale universiteter og fra den offentlige sektor, industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen i Danmark.

Forskerteamet på plads

Forskere fra Europa, Nordamerika og Australien vil være tilknyttet centret, ligesom 25 europæiske og amerikanske forskere permanent vil fungere som adjungerede eller visiting professors.

Centerets faste medarbejdere er pt.

Professor, centerleder Ove K. Pedersen

Professor John L. Campbell

Professor John A. Hall

Professor Anker Brink Lund

Professor Peer Hull Kristensen

Lektor Peter Kjær

Lektor Carsten Greve

Fra 2005 igangsættes seminarer om

State and Economy og

Media and Society. Der planlægges Work-in-Progress seminarer, seminarer for ledere fra private og politiske organisationer samt mediebranchen. Derudover forberedes danske og internationale forskningskonferencer.

Sidst opdateret: Communications // 27/10/2004