Oplev branding-guru på CBS

CBS får besøg af en garvet branding-ekspert, engelske Wally Olins, som laver brands, der får globalt gennembrud. Foredraget kan følges live over nettet.

24/10/2013

Af Matilde Hørmand-Pallesen

Han har givet lande som Portugal og Polen en ny identitet. Han har skabt Orange-brandet og arbejdet for virksomheder som Volkswagen og Renault. Manden bag er en af verdens førende branding-eksperter med 50 års erfaring, Wally Olins, som i næste uge besøger Copenhagen Business School (CBS).

”The Godfather” inden for branding kalder CBS’s egen branding-specialist Majken Schultz ham. Hun er medarrangør af gå-hjem-konferencen ”Branding Between Origin and Globalisation”, der handler om, hvordan virksomheder brander sig internationalt.

- Flere virksomheder skal konkurrere i en global sammenhæng i dag, men faren er, at de i forsøget på at blive globale, bliver svære at skelne fra hinanden. Wally Olins mestrer at finde det lokale-originale og gøre det relevant i en global sammenhæng, siger professor ved CBS, Majken Schultz.

Meyer og Olins i dialog
Ud over Olins optræder Claus Meyer, som er et eksempel på, at et brand kan få global interesse. Med konceptet bag Meyers og Michelin-restauranten NOMA har Meyer været med til at give nordisk mad stor værdi verden rundt.

- Meyer er uddannet fra CBS og begyndte sin karriere i vores kantine. Nu er han en af Danmarks ledende entreprenører, fordi det er lykkedes ham at finde ånden i det nordiske køkken og skabe et brand, der rækker langt ud i verden, siger Majken Schultz.

Meyer kan præsentere så smagsløgene mærker det, mener Majken Schultz, som glæder sig til at opleve Meyer og Olins i selskab med hinanden.

Se foredragene live
Der gik blot et par dage før konferencens 180 pladser blev besat og næsten 100 står nu på ventelisten, fortæller programleder, Lise Balslev.

Men ingen interesserede kommer til at gå glip af konferencen, for CBS streamer foredragene, så det bliver muligt at følge med live fra computeren.

Linket til live-sendingen bliver publiceret tirsdag den 29. oktober på forsiden af cbs.dk og på Facebook.

For flere oplysninger kontakt programleder Lise Balslev på Master of Management Development (MMD), 3815 2998, lba.master@cbs.dk

Det er CBS’s HD-, Master- og MBA-uddannelser, som inviterer til konferencen ”Branding Between Origin and Globalisation”, tirsdag den 29. oktober, klokken 16-18, Solbjerg Plads. Aud. SOL.201
 

Sidst opdateret: Communications // 20/07/2018