Experts@CBS er et hit

Med 45.000 besøgende i løbet af 2003 har Copenhagen Business School's ekspertdatabase fået en flot start.

24/02/2004

Med 45.000 besøgende i løbet af 2003 har Copenhagen Business School's ekspertdatabase fået en flot start. Godt 18.000 af brugerne har anvendt basens engelske grænseflade.

Experts@CBS er etableret som en meget synlig grænseflade for de mangeartede kompetencer institutionen besidder - specialistviden om alt fra 'bluetooth-teknologi' over 'børn som forbrugere' til 'virksomhedens social ansvar' og 'turismestrategi' finder man i databasen.

Universitetslovens fokus på formidling og videndeling kan gribes forskelligt an; CBS finder det væsentligt at være i dialog med sin omverden og give offentligheden en ubesværet adgang til institutionens forskere, og det mener højskolen er lykkedes med mere end 3.000 månedlige danske besøgende i basen.

Kortlægningen af CBS' ekspertiser i Experts@CBS er for nylig vurderet i en evaluering fra Københavns Universitet som "enestående på verdensplan". Evalueringen har sammenlignet praksis for eksponering af universiteternes videnressourcer i Europa og USA og omfatter bl.a. amerikanske Wharton og Harvard, franske Haute École Commerciale (HEC) og London School of Economics. Experts@CBS fremhæves for sin overskuelige, emnebaserede indgang til Copenhagen Business School's ekspertiser og forskningsaktivitet.

Sidst opdateret: Communications // 16/10/2004