Skab vækst i din virksomhed med en ATV-mentor

Nyheder

Har din virksomhed potentiale for vækst? Og har I ambitioner om at vækste? Så har I nu en unik chance for at få gratis sparring fra nogle af Danmarks mest erfarne erhvervsledere gennem ATV’s mentorprogram

 

ATV mentorprogram
21/01/2019

SKAB VÆKST I DIN VIRKSOMHED MED EN ATV-MENTOR

ATVs mentorprogram
Hver virksomhed får en erfaren erhvervsleder som mentor i et år. Formålet er at skabe lønsom vækst i virksomhederne gennem fokus på ledelse, strategi, styring af vækstplaner, innovation, kapitalfrembringelse, internationalisering mv.

Formål
Formålet er at skabe innovation, vækst og nye arbejdspladser i Danmark ved at styrke vækstlaget i dansk erhvervsliv, nemlig de mellemstore virksomheder. Væsentligst er, at virksomhedens ledelse har et højt ambitionsniveau om sideløbende at skabe vækst og forbedre produktiviteten gennem innovative tiltag. Kernemålgruppen er virksomheder med mellem 10 og 100 ansatte, herunder ejerledede virksomheder.

Mentorerne
Mentorerne er erfarne ATV-medlemmer med erhvervsbaggrund – de fleste er eller har været ledere i nogle af landets største virksomheder. Mange af dem er aktive som bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsesformænd i forskellige sammenhænge. Programmet drives af ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber – sammen med Dansk Erhverv, PwC og Håndværksrådet. I kraft af en bevilling fra Industriens Fond kan også virksomheder uden for partnerorganisationerne deltage i programmet.

Næste programrunde starter 11. marts 2019. Frist for ansøgning 18. februar 2019. 

Tilmeld dig og læs mere her

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 08/10/2019