Se sammendrag fra konferencen Ejerledelse - nu og for fremtiden

Nyheder

Gik du glip af ejerledelseskonferencen? Eller ønsker du at genopleve den? Så har du mulighed for at se et sammendrag her.

 
05/05/2015

I februar 2015 afholdte Center for Ejerledede Virksomheder i samarbejde med Insead og Industriens Fond konferencen Ejerledelse - nu og for fremtiden. Konferencen satte spot på danske ejerledede virksomheder, og havde særligt fokus på langsigtsplanlægning, ejerstrukturer og udvikling i virksomhederne.

På konferencen var forskere, rådgivere og ejerledere på talerstolen, hvor de præsenterede både den nyeste forskning og hands on erfaringer. I videoen herunder kan du se højdepunkter fra konferencen samt interview med flere af konferencens oplægsholdere.


 

Videoen er udarbejdet i samarbejde med CBS Vodcast, der videodækkede hele konferencen. Du kan her se eller gense oplægsholdernes præsentationer i fuld længde samt se slides fra dagen.

Bag om Konferencen
Konferencen Ejerledelse - nu og for fremtiden satte spot på danske ejerledede virksomheder, og havde særligt fokus på, hvordan ejerledere langsigtsplanlægger og fremadrettet sikrer det rette ejerskab i deres virksomheder. I dag er næsten 80 % af danske virksomheder ejerledede, og udgør derfor et vigtigt DNA i dansk erhvervsliv. I løbet af det kommende årti forventes i omegnen af 23.000 virksomheder at skulle overdrages en ny ejer eller ejerkreds – en overdragelse som er yderst vigtig for virksomhedernes fortsatte drift og vækst. Du kan læse mere om dansk ejerledelse i rapporten Ejerledelse i Danmark - baggrund og udbredelse, som professorerne Morten Bennedsen og Casper Meisner Nielsen præsenterede på konferencen.


 

Sidst opdateret: Centre for Owner-Managed Businesses // 09/07/2019