"Sæt prisen rigtigt" - Konference om prissætning

Den rigtige pris er den hurtigste og mest effektive måde for at få et større overskud. På trods af dette prioriterer mange virksomheder ikke prissætning som disciplin i tilstrækkelig høj grad.

Fredag, 29 april, 2016 - 09:15 to 15:30

Bedre prissætning handler om at forstå den værdi, man skaber for sine kunder og være i stand til at prissætte derefter. Det kræver, at man bliver skarp på sine prissætnings- og rabatprincipper og sikrer, at alle i virksomheden følger dem. Det handler om at analysere, implementere og følge op. Fordi prissætning slår direkte igennem på bundlinjen – både på kort og lang sigt - betaler det sig for langt de fleste virksomheder at øge fokus på bedre prissætning.

Målgruppen for konferencen er alle, der ønsker at få et indblik i, hvordan man kan øge virksomhedens bundlinje gennem forbedret prissætning.

Konferencen afholdes af CBS, Incentive og Industriens Fond og er en del af Industriens Pricing Excellence Programme, der de seneste år har fokuseret på at styrke prissætningskompetencerne i danske virksomheder. Som et led i projektet har CBS gennemført forskning og oprettet fag i prissætning, Incentive har gennemført konkrete prissætningsprojekter i ti danske virksomheder, og i fællesskab har vi gennemført en undersøgelse om prissætning blandt 500 danskere, der til dagligt arbejder med prissætning.

Tilmelding

Der er et begrænset antal billetter til salg, disse udbydes derfor efter "Først-til-mølle-pricippet."

Deltagerpris: DKK 480,- + moms = DKK 600,-.


Tilmeldingsfrist: 20. april, 2016. Tilmeld dig her.
 

PDF icon Industriens Fond pressemeddelse

Sidst opdateret: Department of Operations Management // 14/04/2016