Foreningen Erhvervsjuridisk Retshjælp

Foreningen Erhvervsjuridisk Retshjælp på Frederiksberg blev stiftet i 2018 af studerende fra CBS i samarbejde med Foreningen af Erhvervsjurister (FEJ). FEJ er en forening for studerende på CBS, der læser til erhvervsjurist (HA(jur.) og cand.merc(jur.)).

Frivillige i Foreningen

Frivillige i foreningen

Bestyrelsen for Erhvervsjuridisk Retshjælp udgøres af tre medlemmer af FEJs bestyrelse, to eksterne juridiske undervisere på CBS, en advokat, en retspræsident, Retten på Frederiksberg samt en formand (Peter Arnt Nielsen fra CBS LAW).

Formålet med Erhvervsjuridisk Retshjælp er at tilbyde gratis juridisk rådgivning, inden for erhvervsretten, til iværksættere og mindre erhvervsdrivende virksomheder.

Retshælpen består af erhvervsjurastuderende fra CBS, der frivilligt og ulønnet yder juridisk bistand, som enten retshjælper eller retshjælpsleder. Desuden kan Retshjælpen trække på et antal frivillige eksterne undervisere og interne forskere på CBS LAW.

Etableringen af Erhvervsjuridisk Retshjælp er i tråd med CBS' strategi, der bl.a. går ud på at fremme iværksætteri og CBS' School of Entrepreneurship, som hjælper med at starter virksomheder for studerende, forskere og erhvervslivet.

Foreningen holder til ved Retten på Frederiksberg, og deres hjemmeside kan findes her: http://ejrh.dk/

Sidst opdateret: CBS LAW // 07/11/2018