Kalle Johannes Rose bruges som ekspert i ny TV2 dokumentar om Saxo Bank

I TV2-dokumentarserienen 'Saxo Bank bag facaden' kan man se Lektor Kalle Johannes Rose gå i dybden med sagerne om Saxo Bank. I forbindelse med sin optræden i dokumentaren er Kalle også blevet interviewet i TV2 News søndag morgen den 26. Februar, hvortil der sidenhen også er blevet skrevet en artikel med brug af hans ekspertise inden for hvidvask og Saxo Bank-sagerne.

02/03/2023

Lektor Kalle Johannes Rose har i forbindelse med TV2's dokumentarserie 'Saxo Bank bag facaden', som netop er udkommet på TV2 Play, været brugt som ekspert inden for hvidvask og svindel. I løbet af dokumentarserien optræder Kalle adskillige gange, hvor han bliver adspurgt om de etiske som lovmæssige problemstillinger ved Saxo Banks virksomhedsdrift, hvor man bl.a. har forbindelser til mistænkelige pengesummer i Rusland og ikke har haft ordentligt kontrol om, hvorvidt der har foregået hvidvask med samarbejdspartnere og meget andet. 

Den første episode kom ud den 26. Februar, hvor af den næste vil blive sendt den 5. Februar. Du kan se hele dokumentarserien inde på TV2 Play her.

 

Det er yderligere muligt at læse om Kalles deltagelse i dokumentaren og yderligere hvad Saxo Bank-sagerne handler om i denne nyhedsartikel på TV2, som er skrevet i forbindelse med dokumentarserien. 

 

Sidst opdateret: CBS LAW // 02/03/2023