Seminar om Projektintegreret Mediation

Projektintegreret Mediation (PRIME) er en metode til at forebygge og håndtere konflikter i større bygge- og anlægsprojekter. Dette gøres ved, at der allerede før projektet starter, nedsættes et mediationsteam, som skal bistå projektet med at forebygge og håndtere konflikter. Det er dermed et operativt og proaktivt konfliktløsningsværktøj, der skal sikre, at der altid er fokus på, hvad der i projektets interesse. Konceptet anvendes i nogle af de største infrastrukturprojekter i Norge – med gode erfaringer og resultater til følge.

Fredag, 21 april, 2023 - 13:00 to 17:30

På seminariet stilles der skarpt på mediationens muligheder og dens udvikling til PRIME. Du vil blive præsenteret for de norske erfaringer og høre om nogle af de største infrastrukturprojekter og PRIMEs værdi i disse projekter samt hvordan PRIME kan anvendes og inddrages allerede i on-boarding processen.

Program:

Kl. 13:00 - 13:15: Velkomst og indledning v/ Prof. Kim Østergaard, CBS og Ph.d. Frederik Skamris Holm, CBS.

Kl. 13:15 - 14:00: Strategisk konflikthåndtering i byggeriet – fra reaktiv konfliktløsning til proaktiv konfliktforebyggelse v/Mediator/Advokat/Konflikt håndteringsrådgiver, Thomas Samsø Bloch, CPH Mediation & Negotiation

Kl. 14:00 - 14:45: De norske erfaringer med PRIME v/ Director Contract Management Karin Kaasen, Dovre Group Consulting AS og Leder kontraktsutvikling og mekling, Cathrine Murstad, Nye Veier.

Kl. 14:45 - 15:00: Pause.

Kl. 15:00 - 15:30: On-boarding proces som konfliktforebyggende tiltag v/ Udviklingschef for Relationelle Samarbejder/Konfliktmægler Mie A. A. Andersen, Center for Ejendomme/Region Hovedstaden og Projektchef Jan Buur Frederiksen, Center for Ejendomme/Region Hovedstaden.

Kl. 15:30 - 16:00: Plenum drøftelse v/ Prof. Kim Østergaard, CBS.

Konklusion og afslutning.

Ca. kl. 16:10 - 17:30: Netværk med kaffe, vin, vand og snacks.

Sidst opdateret: CBS LAW // 08/03/2023