Department of Business and Politics

Undervisning

Undervisning

Department of Business and Politics (DBP) bestræber sig på at levere undervisning af den højeste kvalitet inden for instituttets forskningsområder. Vi leverer undervisning på alle niveauer i CBS portefølje fra bachelor- over kandidat- til ph.d. niveau. Instituttet bidrager også til CBS’ executive uddannelser, særligt MPA (Master of Public Administration) and MPG (Master of Public Governance).

DBPs medarbejdere underviser på mange forskellige studier på CBS, på dansk såvel som på engelsk. Instituttet er i særlig grad involveret i drift og undervisning af følgende fuldtidsstudier:

 BSc in Business Administration and Sociology: Uddannelsen er udviklet af forskere ved DBP med henblik på at kombinere erhvervsøkonomi og med økonomisk sociologi og organisationssociologi, således at studerende kan forstå virksomheder i deres samfundsmæssige kontekst fra såvel en økonomisk som en sociologisk vinkel.

BSc/MSc in International Business and Politics: Uddannelsen lægger sig tæt op af instituttets forskningsprofil med et fokus på samspillet mellem virksomheders økonomiske og politiske betingelser i en globaliseret verden.

Forskere fra DBP er i øjeblikket studieledere for fire CBS uddannelser:

  • BSc/MSc in International Business and Politics
  • BSc in European Business
  • MSc.Soc in Public Management and Social Development (udbudt i samarbejde ved SDC i Beijing)
  • BSc in Business Administration and Sociology


Instituttet har fokus på kontinuerligt at vedligeholde og forbedre de ansattes undervisningskvalifikationer gennem kursusaktiviteter og kollegial sparring.

Sidst opdateret: Department of Business and Politics // 24/01/2018