Department of Business and Politics

Om instituttet

Department of Business and Politics (DBP) were established by 1st of January 2011 by turning the International Center for Business and Politics into a department.

 

Om Instituttet

Se instituttets kernefakultet og de 17 forskere fra Europa, Nordamerika, Asien og Australien, som er tilknyttet instituttet som gæsteforelæsere med henblik på at opretholde en konstant dialog med førende internationale forskere.
Instituttet har til stadighed mere end 10 Ph.D.-studerende. En liste over publikationer findes i venstre kolonne eller under den enkelte forsker. Listen over bidrag til presseartikler opdateres dagligt på dansk.

Strategi

Jeg er meget stolt af at være Institutleder på Department of Business and Politics, Copenhagen Business School. Instituttet markerer sig i forskning og undervisning der vedrører business og politics. Denne opdaterede strategi for perioden 2016-2017 reflekterer denne excellence og baner vejen for fremtiden. 

PDF iconDBP Short Strategy

Historien

The Department of Business and Politics (DBP) blev oprettet i oktober 2004 efter at bestyrelsen for Copenhagen Business School (CBS) havde taget beslutning om at udvikle kompetencer i området mellem erhvervsliv og politik og at give fakultetet en bredere og mere international profil.

DBP blev oprettet hovedsagelig med henblik på forskning, men instituttet har også bidraget til studieforløb på bachelor-, master-, Ph.D.- og lederniveau. Lige fra start var hovedformålet at skabe ny viden om de avancerede kapitalistiske samfundsøkonomier i nært samarbejde med førende forskningsgrupper verden over og i dialog med aktører (erhvervslivet, statsinstitutioner og politikere) og andre interesserede parter.

I løbet af et par år forud for oprettelsen, blev instituttets centrale profil og strategi udviklet af Professor Ove K. Pedersen, CBS, i samarbejde med bl.a. Professor John L. Campbell, Dartmouth College, USA, Professor John A. Hall, McGill University, Canada.
 

 

Sidst opdateret: Department of Business and Politics // 08/12/2017