CBS publikationer

I CBS' to forskningsdatabaser finder du forsknings- og formidlingspublikationer fra CBS. Research@CBS indeholder oplysninger om alle registrerede forsknings- og formidlingspublikationer. OpenArchive@CBS er et arkiv med fuldtekstversioner af forskningsartikler, ph.d.-afhandlinger, working papers og konferencepapirer.

Forsknings- og formidlingspublikationer

Research@CBS er CBS' forskningsdatabase. Det er her, du kan få et overblik over CBS' forskning og formidling. Du har mulighed for at søge efter forskningspublikationer og formidlingsaktiviteter fra 1999 og frem.

Du kan sortere publikationerne i bøger, tidsskriftsartikler, konferenceartikler mm., og i søgefeltet kan du søge på ord, forfatternavn, institut, årstal mm.

Databasen indeholder ikke fuldtekstversioner af CBS' publikationer. I vise tilfælde henviser basen dog til, hvor en en publikation kan findes i fuldtekst.

Arkiv med fuldtekstversioner af CBS-forskning

OpenArchive@CBS er et fuldtekstarkiv, som giver dig mulighed for at finde og downloade ph.d.-afhandlinger, working papers og konferencepapirer skrevet af CBS-forskere. De tidligste tekster i basen er fra 1995.  

Du har mulighed for at søge på individuelle forskere, institutter eller centre - eller i samlinger af forskningsdokumenter.

Fuldtekstarkivet understøtter CBS' Open Access-politik. Arkivets indhold er derfor frit tilgængeligt og kan downloades af alle. Dokumenterne er tilgængelige under Creative Commons' licensbetingelser.

Sidst opdateret: CBS Library // 27/03/2017