Department of Business Humanities and Law

Mette Mønsted udnævnt som æresdoktor

Linneaeus Universitet i Sverige hædrede for nylig Mette Mønsted og gjorde hende til æresdoktor

06/06/2011

Linnaeus Universitet i Sverige hædrede for nylig Mette Mønsted og gjorde hende til æresdoktor. Ved årsfesten i Växjö fik professor Mette Mønsted fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi overrakt den prestigefyldte pris. Begrundelsen lød blandt andet på, at hun er en pionér inden for forskning om entreprenørskab, små virksomheder og netværk. Desuden blev hun hædret for sin støtte og samarbejde med Växjö Universitet, som går mange år tilbage.

 

Ledelse af attraktive forskningsmiljøer

I forbindelse med overrækkelsen holdt Mette Mønsted en tiltrædelsesforelæsning, der havde fokus på, hvordan handelshøjskoler kan blive bedre til at udøve forskningsledelse og skabe attraktive internationale miljøer.

 

- For at støtte forskere bedst muligt er det vigtigt at skabe et miljø, hvor det er attraktivt at være til stede, og hvor forskere får administrativ hjælp til at søge om midler fra forskningskomitéer. Det er ledelsens ansvar at sikre, at de personer, der er fagligt stærke, og som vil være med til at skabe et godt forskningsmiljø for både yngre forskere og for udenlandske gæsteprofessorer, får støtte til forskningsgrupper og administrativ støtte til ansøgninger, siger Mette Mønsted.

 

The page was last edited by: Department of Business Humanities and Law // 04/29/2013