Department of Business Humanities and Law

LPF-professor vil reformere MBA

Interview med Robert D. Austin i Berlingske Nyhedsmagasin 22.10.10.

10/25/2010

Den nyudnævnte chief operating officer på CBS-SIMI Executive, Robert D. Austin, ønsker at tiltrække ansatte fra udenlandske virksomheder til den danske MBA uddannelse. Han mener, at CBS-Simi er unik, fordi den er tilknyttet et universitet og ikke blot en skole, og han anser det for realistisk at bringe CBS-Simi op blandt de bedste på fem år.

Havde MBA-skolerne et ansvar for den alvorlige økonomiske krise? Søger man svaret i MBA-miljøet verden over, får man to vidt forskellige svar, men hører man til kritikerne, kommer man selvsagt på arbejde, for så skal MBA-uddannelserne nytænkes.

En af dem, der er trukket i arbejdstøjet, er professor Robert D. Austin. I begyndelsen af september blev han udnævnt til chief operating officer på CBS-Simi Executive. I forvejen var han studieleder på Executive MBA-programmet, og han er desuden tildelt et professorat på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi med fokus på ledelse af kreative virksomheder. Indtil for to og et halvt år siden havde han sin daglige gang på Harvard Business School i Boston.

 

 Læs mere i Berlingske Nyhedsmagasin

 

The page was last edited by: Department of Business Humanities and Law // 04/29/2013