Center for Corporate Governance

Board programs

 

Only in Danish

BESTYRELSESUDDANNELSER
CBS Bestyrelsesuddannelserne er forrest i udviklingen af bestyrelsesarbejde som fag. Med udgangspunkt i værdiskabende bestyrelsesarbejde anlægges et 360 graders perspektiv på bestyrelsens arbejdsfelt, problemstillinger, ledelsesopgaver og processer. Deltagerne bliver inspireret og udfordret af professorer og førende bestyrelseskapaciteter i case diskussioner om bestyrelsens væsentligste opgaver, beslutninger og dilemmaer. Deltagerne får skærpet deres kompetencer og viden om bestyrelsens rolle, værktøjer til den overordnede ledelse af selskaber samt træning i det afgørende samspil i bestyrelsen og med direktionen.

CBS Bestyrelsesuddannelsernes fakultet består af 45 erfarne bestyrelsesformænd, 30 toprådgivere og 15 professorer. CBS Bestyrelsesuddannelserne har siden etableringen i sommeren 2013 gennemført 24 bestyrelsesprogrammer, 180 programdage og 500 case sessions med deltagelse af flere end 700 bestyrelsesmedlemmer, direktører, investorer og virksomhedsejere. Hoved programmerne er Board Leadership Masterclass (5 dage med fokus på børsnoterede selskaber) og CBS Executive. Bestyrelsesuddannelsen (16 dage med eksamen), der gennemføres hver sommer henholdsvis om foråret og efteråret. I efteråret og vinteren 2016/17 gennemføres også bestyrelsesuddannelser målrettet til finansielle selskaber; mindre og mellemstore, ejerledede virksomheder; for erhvervsfonde; ingeniørvirksomheder mv.

Læs mere om CBS Bestyrelsesuddannelserne

FORMÅL
Formålet med CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen er at give et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer.
Uddannelsen henvender sig alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde, i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer. Uddannelsen er målrettet bestyrelsesmedlemmer og ejere samt direktører og rådgivere til bestyrelser. Bestyrelsesuddannelsen er case baseret og undervises af 12 professorer, 20 bestyrelsesformænd og 18 rådgivere til bestyrelser.

DELTAGERPROFIL
Profilen for de 240 deltagere, der hidtil har gennemført CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen, er:
•    32% har mere end 5 års bestyrelseserfaring, 45% har mellem 1 – 5 års bestyrelseserfaring og 24% er uden bestyrelseserfaring.
•    63% arbejder i direktion og ledelse, 27% i rådgiver og stabsfunktioner og 10% er fuldtidsbeskæftiget i bestyrelser eller er ejerledere.
•    Gennemsnitsalderen er omkring 50 år.

TID, STED OG PRIS
Bestyrelsesuddannelsen består af i alt 16 dages undervisning og afvikles over 5 – 6 måneder. Alle dage er fra 9.00 og til ca. 17.00. Uddannelsen starter den 31. oktober 2016 og afsluttes 1. april 2017. Datoer for alle moduler kan findes på CBS Bestyrelsesuddannelsernes hjemmeside.

CBS Executive, Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg. Kr. 60.000 ekskl. moms.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Deadine for tilmelding er den 10. oktober 2016.

Tilmeld dig

Læs mere om Executive bestyrelsesuddannelserne.

KONTAKT
Direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne
Mail: tj@cbs-executive.dk
Tlf. 40530803

Programdirektør Anette Clausen, CBS Bestyrelsesuddannelserne
Mail: ac@cbs-executive.dk
Tlf. 30 13 88 73

Følg Bestyrelsesuddannelserne på LinkedIn

The page was last edited by: Department of International Economics and Management // 09/15/2017