Tiltrædelsesforelæsning: Dynamics of public management

I anledning af CBS’ udnævnelse af Lene Holm Pedersen til professor inviterer Department of Business and Politics til tiltrædelsesforelæsning og reception.

Friday, November 13, 2015 - 14:30 to 17:00

Lene Holm Pedersen

Tiltrædelsesforelæsning

Dynamics of public management

ved

Lene Holm Pedersen

I anledning af CBS’ udnævnelse af Lene Holm Pedersen til professor inviterer Department of Business and Politics til tiltrædelsesforelæsning og reception.

Lene Holm Pedersen blev 1. maj 2015 udnævnt til professor i Public Management ved Department of Business and Politics, Copenhagen Business School. Lene har været professor mso på CBS i perioden 2013- 2015, og fungerer desuden som Forskningsleder på KORA. Lene Holm Pedersen er uddannet cand.scient. pol (1996) fra Århus Universitet og Ph.D. i Statskundskab (2003) fra Københavns Universitet. Lene Holm Pedersens forskning dækker et bredt felt. Det er således et centralt spørgsmål hvordan samspillet mellem de offentligt ansattes motivation, brugernes handlingskapacitet og de modeller, der anvendes til at levere offentlig service skaber bedre performance. Men hun arbejder også med reformer og organisationsforandringer, og med hvordan politiske ideer omsættes til reguleringsmæssige tiltag. Desuden interesserer hun sig for demokrati, politikernes rolle og arbejdsvilkår og kommunernes økonomiske handlerum. 

Program

14:30 – 14:35 Velkomst

v/ Dekan Jan Molin.

14:35 – 14:40 Velkomst

v/ Institutleder Susana Borras.

14:40 – 15:45 Tiltrædelsesforelæsning  v/Professor Lene Holm Pedersen.

Reception

 

Af hensyn til logistikken bedes om tilmelding til Mette Grue Nielsen mgn.dbp@cbs.dk

The page was last edited by: Department of Business and Politics // 10/08/2019