CCG søger ny studentermedhjælper

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig forskningsassistent. Vi søger en studerende, der primært kan arbejde med data og statistik, men som ligeledes har tilstrækkelig fleksibilitet til at indgå i andre opgaver i forbindelse med forskning og formidling.

06/19/2017

Studentermedhjælper til Center for Corporate Governance på CBS

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig forskningsassistent. Vi søger en studerende, der primært kan arbejde med data og statistik, men som ligeledes har tilstrækkelig fleksibilitet til at indgå i andre opgaver i forbindelse med forskning og formidling. Humoristisk sans er ingen hindring. Det er en fordel at være interesseret i samfundsforhold og erhvervsliv. Du skal blandt andet bistå forskningsprojekter relateret til ejer- og lederstrukturer, herunder arbejde med sammensætning af bestyrelser og aflønning af CEOs.

CCG er forankret i Institut for International Økonomi og Virksomhedsledelse på Copenhagen Business School, som bedriver forskning og undervisning inden for feltet International Business. CCG anses som et af de førende forskningscentre i Europa inden for Corporate Governance, som omhandler principper for god selskabsledelse. Centeret fremmer et forskningsmiljø, hvor viden om selskabsledelse udvikles og udveksles på tværs af områder både globalt og lokalt. Du vil derfor komme til at arbejde på en spændende og international arbejdsplads, hvor fagligheden er i højsædet. Yderlig information om CCG kan læses her.

Om dig

Arbejdet vil hovedsageligt bestå i at lave kvantitativt arbejde. Det er derfor et ”must”, at du er fortrolig med behandling af kvantitative data og statistik. Derudover lægger vi vægt på, at du er god til at organisere og formidle viden og resultater. Du er systematisk,  omhyggelig og har stærke IT-kundskaber. Erfaring med SAS og Stata er en klar fordel, men ikke et krav.

Du læser for eksempel cand.Polit, matematik-økonomi, HA.mat, HA.almen og du har bestået 2. årsprøve. 

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden forventes at være på omkring 15-20 timer ugentligt. Vi er fleksible mht. arbejdstidens placering, hvor vi planlægger efter travlhed med mulighed for tilpasning, specielt i eksamensperioder, men forudsætter også en vis fleksibilitet fra din side. Lønnen følger den gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

Send venligst ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt og senest d. 30 juni 2017 til ccg.int@cbs.dk. Samtaler bliver holdt i uge 27. For yderligere information om jobbet kan Thordis Bjartmaz kontaktes på tbj.int@cbs.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende. 

The page was last edited by: Department of International Economics and Management // 09/26/2023