CCG søger ny studentermedhjælper

News

Center for Corporate Governance på CBS søger ny studentermedhjælper. Centeret er på udkig efter en ny forskningsassistent, der kan arbejde med data og statistik.

 
09/13/2016

Studentermedhjælper til Center for Corporate Governance på CBS

Center for Corporate Governance (CCG) søger en dygtig forskningsassistent. Vi søger en person der kan arbejde med data og statistik, men med tilstrækkelig fleksibilitet til at indgå i andre løbende opgaver i forbindelse med forskning og formidling.   Humoristisk sans ingen hindring.  Det er en fordel at være interesseret i samfundsforhold og erhvervliv. Du skal blandt andet bistå forskningsprojektet ’De danske erhvervsdrivende fonde’, som du kan læse mere om på projektets hjemmeside www.tifp.dk.

CCG er forankret i Institut for International Økonomi og Virksomhedsledelse, som bedriver forskning og undervisning inden for feltet International Business. CCG anses som et af de førende forskningscentre i Europa inden for Corporate Governance som omhandler principper for god selskabsledelse. Centeret fremmer et forskningsmiljø hvor viden om selskabsledelse udvikles og udveksles på tværs af områder både globalt og lokalt. Du vil derfor komme til at arbejde på en spændende og international arbejdsplads, hvor fagligheden er i højsædet. www.cbs.dk/center-corporate-governance

Om dig

Arbejdet vil hovedsageligt bestå i at lave kvantitativt arbejde. Det er derfor et ”must”, at du er fortrolig med behandling af kvantitative data og statistik.. Derudover lægger vi vægt på du er god til at organisere og formidle viden og resultater. Du er systematisk og omhyggelig og har stærke IT-kundskaber og indgående kendskab til MS-Office pakken i særdeleshed MS Excel.

Du læser for eksempel polit,  HA(mat) eller cand. merc. og du har bestået 1. årsprøve. 

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden forventes at være på omkring 15- 20 timer ugentligt, som er fordelt på 2 faste dage ellers efter behov og når nødvendigt. Vi yder gensidig fleksibilitet, hvor vi planlægger efter travlhed med mulighed for tilpasning specielt i eksamensperioder.

Lønnen følger den gældende overenskomst for studenter-medhjælpere.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send venligst ansøgning, CV og karakterudskrift senest d. 28. september 2016 til ccg.int@cbs.dk. For yderligere information om jobbet kan Charlotte Brendstrup Simonsen kontaktes på cbsi.int@cbs.dk

 

 

The page was last edited by: Department of International Economics and Management // 10/08/2019