Gik du glip af Forskningens Døgns morgenseminar om de algoritmiske markeder og high-frequency trading?

I morges holdt Professor MSO og PPP medlem Christian Borch sammen med Jonas Hansen (Nordea) og adjunkt Ann-Christina Lange (CBS) oplæg om 'Da algoritmer gjorde det af med højtråbende børsmæglere' ved Forskningens Døgn på CBS. Gik du glip af dette- så læs mere om seminaret her.

04/23/2015

Her til morgen holdt Professor MSO og PPP medlem Christian Borch sammen med Jonas Hansen (Nordea) og adjunkt Ann-Christina Lange (CBS) oplæg om 'Da algoritmer gjorde det af med højtråbende børsmæglere' ved Forskningens Døgn på CBS.

w

Arrangementet satte skarp på de algoritmiske markeder og high-frequency trading, hvor Christian Borch fra Institut for Ledelse, Politik og filosofi på CBS og leder af Sapere Aude-forskningsprogrammet ’Crowd Dynamics in Financial Markets’ startede eventen med at præsentere hvorledes aktiemarkedet er ændret fra pit trading til algorimisk handel, og hvordan dette har forårsaget en ændring i menneskers rolle på markedet, og herunder hvilke konsekvenser, der kan forekomme ved udviklingen i retningen af algo-trading.

Hvis det har interesse, kan du her downloade Christians præsentation og læse mere om denne udvikling og konsekvenserne heraf.

PDF icon Christian Borchs Præsentation

Jonas Hansen, Head of Algo Quant, Nordea Markets, fremlagde derefter fordele og udfordringer ved det elektroniske valutamarked og algoritmisk handel. Herunder blev der sat fokus på algoritmers effekt på det elektroniske valutamarked.

Hvis der ønskes flere informationer om Jonas og hans præsentation, kan du finde ham på Linkedin.

Ann-Christina Lange, adjunkt ved Institut for Ledelse, Politik og filosofi, CBS, og forsker i high-frequency trading fortsatte morgenseminaret med oplæg om højfrekvenshandel hovedsageligt på de amerikanske markeder og med fokus på massepsykologiens indflydelse på de finansielle markeder. Download Christinas præsentation her og læs mere om højfrekvenshandel - dets muligheder og konsekvenser. 

PDF icon Ann-Christina Langes Præsentation

The page was last edited by: Public-Private Platform // 06/13/2018