Data Power & Data Projects

Data Power & Data Projects: Invitation til Workshop i forskningsprojektet Fra Big Data til Big Business Vi sætter nu fokus på profitabilitet i din forsyningskæde og hvordan data ændrer på magtforholdene. Vil du være med til at kortlægge dit netværk og sætte fokus på indtjening baseret på data? Vil du forstå din digitaliseringsstrategi? Og din rejse til datadreven vækst? Være med til at kortlægge dine digitaliseringsprojekter med vores nye værktøjer for at udvikle et skarpere syn på din virksomheds datadreven for- og fremtid? Hvis du kan svare ja til de fleste af ovenstående spørgsmål, så skynd dig at tilmelde dig workshoppen Data Power.

Thursday, June 8, 2017 - 10:00 to 17:00

I denne workshop sætter vi fokus på Data Power. Det gør vi fordi, data er så værdifuld en ressource, at den kan skifte magtforholdende i forsyningskæder og flytte profitabilitet fra en part til en anden. På workshoppen gennemgår vi forudsætningerne for dette magtskifte og analyserer forskellige strategier for at fremme - eller forhindre - omfordeling af profitabilitet. På workshoppen går vi desuden i dybden med datadrevne projekter, og undersøger hvordan de passer ind i virksomhedens overordnede strategi. Med udgangspunkt i, at forskellige data-projekter drives af forskellige slags medarbejdere, diskuterer vi samtidig, hvordan vi kan identificere og give plads til forskellige typer af projekter i en digital strategi.

Du tilmelder dig workshoppen ved at svare på denne e-mail, eller sende en mail til CBS Competitiveness senest 1. juni 2017.

Hvem kan deltage:
Målgruppen for denne workshop er industrivirksomheder og derfor er deltagelse begrænset til virksomheder med produktionsenheder i Danmark.

Workshoppen afholdes på dansk

Fra Big Data til Big Business
 

The page was last edited by: Competitiveness platform // 10/20/2021