(udsat til 2016) Partnerskaber i et internationalt perspektiv

Hvordan offentlige-private samarbejder kan etableres i en international kontekst, og hvilke udfordringer, fordele og strategier, som følger med denne praksis.

Wednesday, December 16, 2015 - 08:30 to 10:00

Partnerskaber i et internationalt perspektiv

Hvordan kan offentlige-private samarbejder etableres i en international kontekst, og hvilke udfordringer, fordele og strategier, følger med denne praksis?

h

Falck Emergency er verdens største internationale udbyder af ambulance- og brandslukningsservice. Emergency er Falcks største og mest internationale division og har erfaring fra hele verden, hvor de arbejder tæt sammen med myndighederne for at levere den bedste service til borgerne. Hvilken rolle spille samarbejdet med det offentlige i Falcks internationale succes?

Danske Diakonhjems nye plejehjem i Shanghai er et godt eksempel på, at interessen for danske velfærdsløsninger i udlandet er stigende. Der efterspørges flere steder samarbejder, hvor danske organisationer og virksomheder blandt andet guider lokale i tilvejebringelsen af en mere effektiv velfærdspraksis. Men hvordan kommer sådan et samarbejde i stand, hvordan rykker man praksis til udlandet?

På seminaret vil Falck og Danske Diakonhjem dele deres internationale erfaringer og kommer med refleksioner om hvordan man sikrer succes i offentlig-private samarbejder på tværs af landegrænser. Forsker og medlem af Public-Private Platformen Lene Tolstrup Christensen vil med indsigt i den nyeste forskning moderere den efterfølgende diskussion.

Program

08.30: Velkomst
              v/ Jacob Scharff, Dansk Erhverv

08:40: Vejen fra Vejle til Shanghai – Plejehjem i Shanghai
              v/ Emil Tang, Direktør, Danske Diakonhjem

09:10: Transformationen fra en national til international spiller 
              v/ Poul Mortensen, Executive Vice President, Falck

09:40: Åben debat 
              modereret af Lene Tolstrup Christensen, CBS

09:55: Afslutning

 

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Deltagelse er gratis, men registrering nødvendig. Tilmeld dig her.

The page was last edited by: Public-Private Platform // 12/17/2017