Seminar: OPP, innovation og bæredygtig transformation på affalds- og genanvendelsesområdet

Partnerskaber og affaldshåndtering mellem miljø og økonomisk effektivitet? Lær af engelske og danske erfaringer på dette seminar om affaldshåndtering og partnerskaber.

Tuesday, September 8, 2015 - 13:00 to 15:00

OPP, innovation og bæredygtig transformation på affalds- og genanvendelsesområdet

Medlem af Public-Private Platformen Sofie Dam forsvarede d. 24/8, 2015 en Ph.D. afhandling om brug af offentlige-private partnerskaber på affaldsområdet. Afhandlingen ser på innovation og bæredygtig transformation og inddrager cases fra Engand og Danmark.

af

Den 8. september 2015 afholder CBS Public-Private Platform et seminar, der bygger videre på ph.d.ens resultater. Sammen med Københavns Kommune, Århus Kommune og Vestforbrænding, stiller vi skarpt på OPP perspektiver på affaldsomådet i spændingsfeltet mellem miljø, økonomisk effektivitet og innovative partnerskabsløsninger.

Arrangementets målgruppe er professionelle med interesse for OPP, ledere og medarbejdere i affaldsbranchen (waste management) samt miljø- og innovationsprofessionelle og forskere.

Program:

13.00-13.15: Velkomst v / Carsten Greve, Academic Director, CBS Public-Private Platform
13.15-14.00: Sofie Dam, Ph.D. ’OPP, innovation og bæredygtig transformation: erfaringer fra affaldssektoren i Danmark og England’
14.00-14.20: ’Affaldssektorens udfordringer set fra København Kommunes perspektiv’ v/ Kim Røgen,Teknik og Miljø, Byens Drift, Københavns Kommune
14.20-14.50: Debat om OPP, innovation og bæredygtig transformation indenfor waste management
14.50-15.00: Afslutning og tak for i dag


Seminaret er åbent for alle interesserede, men tilmelding er påkrævet. Tilmeld dig via Eventbrite her.

Arrangeres af CBS Public-Private Platform, Københavns Kommune, Århus Kommune og Vestforbrænding.

The page was last edited by: Public-Private Platform // 12/17/2017