Master i skat

Anbefalinger

I videoen herunder kan du høre Senior private banker, dimittend fra Master i skat Michael Baltzer fortælle om udbyttet af uddannelsen

”Skatteområdet er utroligt komplekst og foranderligt, og det er derfor af stor betydning for virksomhederne, at der uddannes medarbejdere, som forstår reglerne, praksis og den skatteretlige metode. Jeg har selv haft flere af mine medarbejdere på uddannelsen Master i Skat på CBS, og den passer perfekt til vores behov for uddannelse af skattemedarbejdere. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale uddannelsen"
Christer Tønder Bell
Vice President, LEGO


"Master i Skat kan anbefales som efteruddannelse og overbygning på en kandidatgrad. Jeg fik mine forventninger indfriet, både med hensyn til fagligt indhold og fagligt miljø. Da deltagerne kommer fra såvel offentlige som private virksomheder, og da underviserne er specialister, opnås en mere nuanceret forståelse for fortolkning og beregninger. Udvidelsen og værdien af det faglige netværk skal også fremhæves"
Advokat (L) Lærke Hesselholt
Grant Thornton
Master i Skat, LL.M.


"Master i Skat er et godt efteruddannelsestilbud for Skatteankestyrelsens medarbejdere. Da vi især efterspørger fagspecifik viden, er det væsentligt, at uddannelsen også kan gennemføres som enkeltfag. At underviserne er udvalgt blandt de bedste eksperter inde for de enkelte emner, er med til at sikre et højt fagligt niveau"
Susanne Dahl
Ledende retsformand, Landsskatteretten


"Master i Skat er en fantastisk mulighed for efteruddannelse på et højt fagligt niveau. Der er tale om et meget spændende miljø, hvor deltagerne i uddannelsen har været ansatte i det offentlige, private virksomheder samt rådgivere. Underviserne har formået både at sikre et meget højt fagligt niveau, og har aktivt deltaget i diskussioner i de enkelte fag. Et uddannelsestilbud der kan tages som enkeltfag tilpasset den enkeltes faglige ønsker eller som en samlet masteruddannelse"
Ole Birk Petersen og Annette Fester
Afdelingsdirektører, Danske Bank, Private Banking Elite,
Master i Skat, LL.M.


"Jeg oplever som dimittend fra Master i Skat, at jeg er langt bedre rustet til at løse komplicerede skattespørgsmål samt bidrage ift. udarbejdelse af skattepolitiske initiativer i en international kontekst."
Daniel Askbo
Specialanklager, Anklagemyndigheden

Master i Skat, LL.M.


 

 

Sidst opdateret: Master i Skat // 16/08/2022