Master of Public Governance

Viden og undervisere

Mød vores team af anerkendte forskere og undervisere og læs om MPG som vidensplatform.

VIDEN PÅ MPG

Master of Public Governance er mere end en uddannelse. Vi er en platform, hvor ledere fra alle dele af den offentlige sektor mødes for at blive klogere på, hvordan offentlig ledelse kan skabe værdi for vores samfund. På MPG holder vi os opdateret på udviklingen inden for offentlig ledelse og prioriterer at dele og diskutere den. Derfor inviterer vi løbende til debatmøder om aktuelle tematikker på området, og fire gange årligt har du mulighed for at komme til inspirationsmøder, hvor du kan høre om uddannelsen og møde studerende samt repræsentanter fra studieledelsen og sekretariatet. Derudover kan du fordybe dig i vores artikelserie Public Governance Research, der fokuserer på formidling af forskning med relevans for offentlige ledere fra hele den offentlige sektor. Det er en fagfællebedømt akademisk tidskriftsserie, hvor artiklerne fortrinsvist er skrevet af forskere der har tilknytning til Master of Public Governance.

VORES UNDERVISERE

Undervisningen på MPG varetages af erfarne undervisere og forskere fra både Copenhagen Business School, Københavns Universitet og RUC. Undervisernes forskningsprojekter er lokale, nærværende og relevante for dig og dit arbejdsområde, så du kan overføre undervisningen direkte til dine daglige udfordringer som leder.

I dele af undervisningen inddrages konsulenter, og vi har ofte danske og internationale gæsteforelæsere. Bl.a. har vi haft besøg af:

  • Professor Janet Newman, Open University, UK
  • Professor Erik-Hans Klijn, Erasmus University, Rotterdam
  • Professor Tony Bovaird, University of Birmingham
  • Professor Kjell Arne Røvik, Universitet i Tromsø
  • Vicedirektør Lars Frelle-Petersen (Økonomistyrelsen)

Læs mere om vores undervisere i fanebladene herunder.

 

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 29/09/2020

Kontakt MPG-sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
E-mail: mpg@cbs.dk